Alla inlägg under januari 2009

Av Linda Lindqvist - 3 januari 2009 12:38

Man ska inte vara nära kameramän på nyårsafton när man är full som en kastrull! Fyfan, värsta jag sett.



Av Linda Lindqvist - 3 januari 2009 11:19

2008 har gått.

Och vad jag jag gjort för bra med det året?


¤ Jag har kommit närmare min bästa vän, närmare än någonsin. Vilket nog är det bästa med detta år, att hon finns vid min sida & förgyller min tillvaro.

¤ Jag har gjort någonting dumt, någonting jag inte kan prata med någon om. Något som gjort mig till både en bra och dålig människa. Men samtidigt något man kan hata mig för.

¤ Jag har pluggat som ett as & inte fått tiden att räcka till så mycket annat.

¤ Jag har gjort allt i min makt för att vara en bra mamma & lägga all energi på mitt barn, som är det vackraste jag någonsin skådat.


Nu är det 2009, och det är mycket som ska göras.


¤ Jag ska ta tag i mitt liv från grunden, gå igenom allt i mig själv och sikta upp mot sjärnorna för att få en bra självkänsla och ett ännu bättre självförtroende.

¤ Jag ska kämpa vidare med skolan.

¤ Jag ska bli en ännu bättre mamma och fortsätta lägga all energi på Hugo.

¤ Jag ska vara mig själv och inte låta någon annan trampa på mig.


- -



Av Linda Lindqvist - 2 januari 2009 10:30

Godmorgon.

Eller ja, jag har varit vaken flera timmar.. men legat i sängen och myst med katten & tittat på TV och bara slappat. Nu kände jag dock att det var dags att kliva upp, för jag har mycket att göra idag! Först och främst har jag en massa städning att ta tag i (skulle gjort det igår, jag vet).. sedan ska jag ner i tvättis och se om det finns någon tvättid idag. Ikväll tänkte jag laga någon god mat & bjuda över någon. Lite fredagsmys!


Gjorde ren öronen på Elsa igår, som sagt.. det var inte alls roligt för henne, men usch så lortig hon var när jag eftertorkade med en bommuls-pad. Riktigt skitigt var det så nu blir det regelbundet rengöring av gummans öron!


Näe, nu blir det dona!

Tjing.


Av Linda Lindqvist - 1 januari 2009 18:48

Känner mig lite piggare nu & inte lika seg. Efter en heldags vila framför tv:n, då jag även slumrade till ett par gånger så är jag på G igen. Blev bjuden på middag på eftermiddag/kvällskvisten så jag kom nyss hem därifrån. Gott som tusan och trevligt sällskap, vad mer begär man?


Nu ska jag ta tag i lite städning. Tog golven i vardagsrummet och Hugos rum igår. Så ska ta resten nu tänkte jag. Sedan ska jag göra ren Elsas skitiga öron! Köpte något som heter VetriDerm på apoteket som är för rengöring av kattens öron. Har ju inte gjort ren dom på henne sedan jag fick henne, stackarn. Så ska ta och göra det ikväll tänkte jag. Ska även köpa avmaskningsmedel till henne imorgon. Innekatter behöver man ju inte avmaska lika ofta som utekatter, men 2 gånger om året ska man helst göra det sa vetrinären om jag pratat med. Så ska göra det nu och en gång i sommar, tänkte jag. Lillhjärtat <3


Nu ska jag ta tag i mitt hem, så folk inte tror att dom kommit in i en soptipp när dom hälsar på *s*. Nejdå, så illa är det inte.


Ha en superbra kväll.. första kvällen på året (:

Av Linda Lindqvist - 1 januari 2009 15:04

Hej allesammans, och gott nytt år!

Nu är det 2009, och här kommer min sammanfattning av den helt galna kvällen igår *s*.


Jag och Linda gjorde oss klara hemma hos henne igår. Jag kom dit strax före 15.00, och vi åt lite mat och umgicks. Sedan färgade Linda håret på mig, så nu är jag helt svartskallig *s*. Jag tog sedan ett bad, och efter det började vi göra oss klara för kvällen. Drack lite grogg & jäger (som senare under kvällen gjorde mig väldigt rund under fötterna *s*). Och klockan 20.00 kom Lindas pappa och hämtade oss och körde oss till jäderfors. Träffade alla galningar där, drack ännu mera och shottade ännu mera jäger, sjöng singstar (och tappade rösten), dansade och pratade med alla dingskallar där *s*. Hade väldigt trevligt och kvällen bjöd på MÅNGA skratt och tokigheter! Precis som alltid.. helt underbart! Linda var dock lite besviken på att det var precis samma folk som alltid där, men jag tyckte det bara var skoj.. vid tolv-slaget gick vi ut allihopa & tittade på raketer och skjöt iväg nå'n bomb. Studsade mellan allas famnar som skulle ha nyårs-kramar! :) Jättetrevligt hade jag.


Vi fick för oss att åka direkt efter tolvslaget, och det gjorde vi. I bilen hem kom vi på att "fan, vi sticker på krogen va?". Idiotgrej. Kom till krogen, knappt några folk.. dansade en halvtimme kanske och sedan gick vi ut och åkte hem.


Full som en kastrull var jag, men gud så roligt jag hade! Inga minnesluckor och inte speciellet stora blåmärken har jag heller. Ont i röven har jag för Johnny knuffade omkull mig ute, men annars är jag relativt hel.


Dock har jag mått apa på morgonen, men whtfck, det var det värt! Var superskoj.


Bilder från kvällen slänger jag ut ikväll.

Ovido - Quiz & Flashcards