Alla inlägg den 20 januari 2009

Av Linda Lindqvist - 20 januari 2009 21:44

Hallå i stugan.

Jag orkar inte skriva så mycket om dagen, för den har mest bestått av skola och plugg. Så det får bli en trökblogg nu ikväll.


När jag hämtade Hugo på dagis så hade det hänt en liten olycka där. En liten pojke hade kastat en stor kloss i huvudet på honom, så han hade fått ett jack på ögonbrynet. Så en duktig fröken på dagis hade "tejpat" hans ögonbryn. När jag kom hem ringde jag sjukvårdsrådgivningen och frågade lite, och dom sa att vi inte behövde komma in, utan vi skulle hålla koll bara.


Vi åt tacos vid 18.30, och efter det duschade jag honom och stoppade honom i säng, så nu sover han så sött i sin säng med nallen.


Sitter och skriver med Peter (mammas sambo) på MSN, och han berättade att han hade bokat en resa utomlands (Alicante) den 22/5 - 29/5. Så då åker jag, mamma, peter och en kompis till peter utomlands! (: Ska bli så roligt, jag har ju aldrig varit utomlands ju, så det blir första gången. Ska åka in nu i början av februari och greja pass och doningar.


Så nu har man en massa att se fram emot. Kryssning snart, vilket jag är grymt taggad till.. och sen en utlandsresa som kommer bjuda på sol, bad, goda drinkar, kall öl, gottig mat och en jävla massa festande! ;)


Näe, nu ska jag ta och sova. Imorgon ska jag vara på hälsocentralen 11.00 för att kolla upp mina sömnproblem.. gah.

[v]

Av Linda Lindqvist - 20 januari 2009 19:25

Det är förbjudet ´ just därför är det så vackert.

Ovido - Quiz & Flashcards