Alla inlägg under januari 2009

Av Linda Lindqvist - 18 januari 2009 11:58

God"morgon" allihopa!

Gårdagen var väldigt mysig.


Vid 19 tiden var jag hemma hos Kicki och Robert. Vi pratade en massa strunt, hade sueprmysigt, åt jättegod mat och drack vin. Var väldigt trevligt! Åkte hem rätt sent på kvällen, gjorde lite kväller hemma och pratade lite stunt med Krullet (dannberg) och Johnny. Taggade lite kryssning, då jag fick höra att Krullet också hade bokat kryssning nu, och ska hänga med oss! Kommer att bli superskoj ju. Sedan pratade vi lite mer skit och sedan blev det läggdags.


Ska ner och äta middag hemma hos farmor och farfar idag också klockan 16, sedan blir det hem och göra kväller för imorgon är det nya tag med skolan som gäller och det blir dagis för Hugo. Får se om mitt paket från Ellos kommer i veckan nu också.. det vore kul (:


Näe, greja lite nu.


Shit, förstår du vad du gör med mig?

..i love it.

Hm.

Av Linda Lindqvist - 17 januari 2009 08:34

Ja, nu ska jag snart dra på mig ett par mjukisbrallor, slänga upp håret i en toffs och sedan knata upp till grannarna och plinga på som en idiot & hoppas på att dom är så jävla bakfulla så dom inte orkar stå..


..sedan när dom öppnar så ska jag skälla ut fanskapen efter noter.


Blev inte mycket sova inatt pga deras idiotfestande precis hela natten. Ska mörda den jäveln som bor där. Så nu ska jag upp och gnälla!

Av Linda Lindqvist - 16 januari 2009 21:54

Nea är bra gó hon.


Två sköna kommentarer av henne idag som fick mig att dö av skratt.


"Mamma, om jag får en glass av dig.. då älskar vi varandra".


Linda : "Men sitt i Hugos rum om du ska rita".

Nea (bekymrad och bestämt ansiktsuttryck) : "Men mamma, det finns inga människor i Hugos rum".


Haha, hon är så go.

Av Linda Lindqvist - 16 januari 2009 20:35

Heeeej! :-)


Har varit ganska oduglig på att blogga nu dom senaste dagarna, men det är mycket jag går igenom och jag har inte alls varit helt pigg, men det ska bli ändring på det.. jag lovar!


Idag på förmiddagen stack jag in på IKEA för att tröst-shoppa litegrann (är det det som kallas för shoppingberoende?). Handlade lite smått och gott som behövdes här hemma. Sedan kom mamma över och fikade lite, och följde med mig och hämtade Hugo på dagis. Vi drack lite kaffe och pratade skit. Sedan kom Linda och Nea över vid 16-tiden, och vi drack ytterligare lite kaffe och pratade strunt. Lagade lite mat tillsammans sedan och hade mysigt med barnen! Dom gick hem för ett tag sedan och nu tittar jag på let's dance.


Imorgon är jag bjuden på middag hemma hos min faster ute i högbo skogen *s*. Ska bli jättemysigt, faktiskt. Länge sedan vi umgicks, så det ska absolut bli trevligt.


Usch, är trött som ett mongo nu så ska snart borsta gaddarna och krypa ner och titta klart på TV:n innan jag slocknar. Ska lämna Hugo hos barnvakten imorgon klockan 14.00, sedan ska jag hem och städa litegrann och greja och göra mig iordning för kvällen.. ska vara hemma hos Kicki (faster) klockan 19.00, och vi umgås nog hela kvällen så blir nog hemma sent!


Uuuh, vad jag taggar kryssning den 6:e februari, det kommer ju bli helskoj! Ser väldigt mycket fram emot det. Det gör nog Linda också *s*.


Hugo ligger i sängen, och halvsover.. hoppas han somnar snart så det inte blir så sent.


Nej, nu blir det inget mer. Nattis.

Av Linda Lindqvist - 16 januari 2009 08:29

..så har det alltid varit. Ensam är stark.

och jag behöver ingen annan.

Av Linda Lindqvist - 14 januari 2009 08:38

Hugo är inte alltid som en ängel med gloria över skallen på mornarna när man ska göra sig iordning. Han segar verkligen ut på allting, så som frukost ätande och påklädning.. bara för att han ser att jag blir mer och mer stressad. Varför gör barn så? Fast iofs, karlar är precis lika dana.. och nu har jag fått ett barn som råkar vara karl - alltså dubbel påfrestning.


Anyway, jag lämnade junior nyss, så ska sätta mig och plugga litegrann.. ska iväg till skolan sen, tänke börja trippa vid 10-tiden. Idag har vi idrott också -morr- inte mitt favoritämne, men vad gör man inte för att lyckas få ett betyg iallafall? Medverkar på lektionerna och ser glad ut. Hmm.


Taggad till kryssningen är man iallafall.. ett + i denna hittils dryga dag.

Av Linda Lindqvist - 14 januari 2009 07:28

Vad irriterande det är! Ställer klockan på 7.00, Hugo börjar på dagis 8.20 för att jag ska börja 9.00 Och vad kommer man på? Jo, att första lektionen är inställd.. vad jobbigt! Så jag börjar inte förän 10.50 Men ska lämna junior på dagis 8.20 ändå, så kan jag gå hem där emellan och plugga litegrann ändå.

Av Linda Lindqvist - 13 januari 2009 20:55

Ja, så var det kväller. Har haft fullt upp precis hela dagen.


06.30 ringde väckarklockan, upp och göra oss klara. Johan kom och hämtade mig och Hugo 8.15 och då begav vi oss till Stockholm på Karolinska sjukhuset. Vi kom lite försent, men det var inte så farligt. Väl där så gick vi först till Sara (sjukgymnasten) och där gick allt superbra. Allting hade blivit mycket bättre på Hugos styrka och muskelrörelser. Skitbra kändes det! :) Sedan träffade vi läkaren för att prata lite och mäta/väga och ta blodtryck. Därefter så skulle vi ner till provtagningen där det var extremt lång väntetid. Satt och väntade mellan typ 11.00 - 13.30 (GRR). Hatar att vänta. Men vi fikade lite där emellan.. lite smörgås och doningar & så köpte jag en latte.


Vi var hemma vid strax före 16-tiden, och då kom Linda och Nea över och busade lite. Sedan ringde Johnny (Lindas brorsa) och frågade om vi ville följa med hela tjocka gänget på kryssning den 6/2. Så vi ringde mamma och frågade om hon kunde följa med då eftersom jag är för liten för att åka själv, haha. Så hon och Peter skulle följa med dom också -wiihi-, så som jag räknat det så blir vi 11 stycken som åker med på Cinderella kryssningen. Det kommer att bli skitroligt ju!! :-) Så nu är det bokat och bara att tagga.


Har nyss nattat Hugo, så jag ska ta en dusch och sedan slå igång en film.. sedan soooova. Imorgon är det dagis och skola som gäller :-)


Vi hörs.

Ovido - Quiz & Flashcards