Alla inlägg den 16 januari 2009

Av Linda Lindqvist - 16 januari 2009 21:54

Nea är bra gó hon.


Två sköna kommentarer av henne idag som fick mig att dö av skratt.


"Mamma, om jag får en glass av dig.. då älskar vi varandra".


Linda : "Men sitt i Hugos rum om du ska rita".

Nea (bekymrad och bestämt ansiktsuttryck) : "Men mamma, det finns inga människor i Hugos rum".


Haha, hon är så go.

Av Linda Lindqvist - 16 januari 2009 20:35

Heeeej! :-)


Har varit ganska oduglig på att blogga nu dom senaste dagarna, men det är mycket jag går igenom och jag har inte alls varit helt pigg, men det ska bli ändring på det.. jag lovar!


Idag på förmiddagen stack jag in på IKEA för att tröst-shoppa litegrann (är det det som kallas för shoppingberoende?). Handlade lite smått och gott som behövdes här hemma. Sedan kom mamma över och fikade lite, och följde med mig och hämtade Hugo på dagis. Vi drack lite kaffe och pratade skit. Sedan kom Linda och Nea över vid 16-tiden, och vi drack ytterligare lite kaffe och pratade strunt. Lagade lite mat tillsammans sedan och hade mysigt med barnen! Dom gick hem för ett tag sedan och nu tittar jag på let's dance.


Imorgon är jag bjuden på middag hemma hos min faster ute i högbo skogen *s*. Ska bli jättemysigt, faktiskt. Länge sedan vi umgicks, så det ska absolut bli trevligt.


Usch, är trött som ett mongo nu så ska snart borsta gaddarna och krypa ner och titta klart på TV:n innan jag slocknar. Ska lämna Hugo hos barnvakten imorgon klockan 14.00, sedan ska jag hem och städa litegrann och greja och göra mig iordning för kvällen.. ska vara hemma hos Kicki (faster) klockan 19.00, och vi umgås nog hela kvällen så blir nog hemma sent!


Uuuh, vad jag taggar kryssning den 6:e februari, det kommer ju bli helskoj! Ser väldigt mycket fram emot det. Det gör nog Linda också *s*.


Hugo ligger i sängen, och halvsover.. hoppas han somnar snart så det inte blir så sent.


Nej, nu blir det inget mer. Nattis.

Av Linda Lindqvist - 16 januari 2009 08:29

..så har det alltid varit. Ensam är stark.

och jag behöver ingen annan.

Ovido - Quiz & Flashcards