Alla inlägg under januari 2009

Av Linda Lindqvist - 27 januari 2009 18:00

Snacka om dö-trött, jag är helt slut!


Knallade till ATG-ombudet och hämtade ut biljetterna idag *yehey*, så nu är det betalt och klart så nu är det bara väntan på resan som är kvar.

Efteråt gick jag till skolan, började psykologi klockan 12.40, och sedan hade vi Omvårdnad.. därefter gick jag hem till Hugo (: lillhjärtat ska vara hos mig inatt. Just nu har han världens utbrott och är så sur och grinig, men han är väl trött.. ska stoppa honom i säng klockan 19, så.


I helgen ska jag umgås med Tina <3

Av Linda Lindqvist - 27 januari 2009 10:28

..are you thinking of you or us?


Woho, idag ska jag knalla ner på ATG-ombudet och betala och hämta ut biljetterna till kryssningen som vi (jag, Linda, mamma och Peter) och alla andra galningar ska åka på den 6/2. Jag ser fram emot det nu, så det ska bli riktigt roligt! :-).


Idag åkte Johan på kryssning, så efter skolan ska jag hämta Hugo på dagis och ha honom hemma inatt. Då blir det som vanligt, som det ska vara.. ha min lilla kärlek hemma hos mig, som är det härligaste som finns!


Jag börjar skolan klockan 12.40 idag, så det var skönt med lite sovmorgon - även fast jag förståss vaknade tidigt ändå! Strax efter klockan 8.00 slog jag upp ögonen. Jag som hade tänkt sova till klockan 10.00 iallafall, men så blidde det inte! :-( Irriterande.


Imorgon har jag studiedag, och efter att jag lämnat Hugo på dagis så ska jag invänta tills Linda är klar, och sedan ska vi ner på stan och dona lite. Systembolaget bland annat, och så ska jag köpa en ny mascara för min sjunger på refrängen, sen får vi se vad det blir för tok.


Nu ska jag börja göra mig lite klar, och diska monsterdisken!

Ha en finfin dag.

Av Linda Lindqvist - 26 januari 2009 19:43

Jag vill bort från den här stan ett tag. Dagen jag får mitt körkort i handen, så tar jag min lilla bil, min lilla son och våra små väskor och packar in i bilen och sedan åker vi härifrån ett tag! Jag ska ta ledigt från allting som heter mobiltelefoner, internet, kontakt - allt! Jag är så trött på denna stad. Jag vill iväg, och dom enda jag kan tänka mig att ta med mig på min resa är Hugo, Linda och Nea. Mina älsklingar som jag skulle kunna offra allting för, som är mina allt i hela världen - mina ljus på stigen jag traskar på!


Nu när man liksom börjat ta sig uppåt, ja men då ska man självklart få en smäll i huvudet och ramla igen. Men från och med nu.. så ska jag plåstra om mina sår, låta dom läka - och sedan ska ingen idiot från ingenstans komma och stampa på mig!

Pressar ni ner mig, så pressar jag hårdare.

Psykar ni ner mig, så psykar jag sönder er.

Sprider ni rykten, så sprider jag värre.


Jag är inte med barn, jag vill inte ha ett till barn, jag har inte tid med ett till barn, och jag vill bara ha det barn jag har idag - och det är Hugo.


Låt mig leva mitt liv, låt mig vara jag.. ni kommer aldrig krossa mina murar.

Av Linda Lindqvist - 25 januari 2009 15:21

Det börjar mörkna litegrann ute, så nu var det dags att tända lite smålampor i lägenheten igen. Jag vill att våren ska komma så att det är ljust längre.


Jag har beställt lite från Ellos idag, igen. Jag har skickat tillbaka sakerna jag beställt innan. Dom skickade 2 (!) saker fel. Först och främst hade jag beställt ett 5-pack hipster-trosor i storlek 34/36, och när dom kom hem så var dom i storlek 52 (!!), haha.. ni skulle sett Hugos ansiktsuttryck när han såg dom. "Mamma, ska gammelmormor ha dom där?" sa han. Jag höll på att dö *s*. Sedan beställde jag ett par skitsnygga pumps som jag gått hela veckan och sett fram emot att få hem för jag var så nyfiken på dom, och då fick jag hem ett par helt andra! Värsta tant-skorna, skitfula! Så allting åkte tillbaka för dom kläderna jag beställde satt jättekonstigt!


Så detta har jag beställt till mig själv :

¤ Pumpsen (hoppas jag får rätt denna gång!).

¤ En huvtröja.

¤ Jeans.


Detta beställde jag åt Hugo :

¤ 7 par kalsonger.

¤ Badbyxor.

¤ 4 par tröjor.


Och så beställde jag en sak åt Nea också, men det får hon när hon fyller år (: Lillstumpan blir ju för sjutton 4 år om en månad! Fan, tycker inte det var länge sedan hon var två månader och låg i vagnen och jollrade. Ungskrällen att växa fort *s*


Linda kommer över senare iallafall. Vi ska fika litegrann och prata goja, och så ska vi titta på filmen "mamma mia" ikväll.. det sägs ju att den är bra! Så vi får väl se om den är det då.


Krambanan, nu ska jag dra.

Av Linda Lindqvist - 25 januari 2009 09:52

Söndag = slappdag! Wohow.


Trodde att Hugo skulle sova länge idag, men det ville han tydligen inte. 8.00 slog han upp ögonen.. puh! Jag ville ha sovmorgon.

Vi åt frukost vid 9.00, och nu ligger Hugo i sängen och jag i soffan och tittar på barnkanalen.


Johan kommer och hämtar Hugo efter jobbet ikväll, runt 18.00 Så vi får se vad vi ska hitta på fram tills dess. Det är ju så förbannat mycket snö ute (skitgrejer, jag vill ha vår!), så det är inte så lockande att gå ut och härja idag heller. Men vi får se om Linda kanske kommer över idag, jag vet inte hur hon tänker göra. Jag orkar inte släpa med mig Hugo i vagnen idag iallafall i detta väder.


Annars vette 17 vad vi ska hitta på.. såna här dagar skulle man haft en skoter! Dragit iväg någonstans med en termos med varm choklad och några smörgåsar och lite frukt och bara haft det bra. Fuck, måste greja ett körkort nu!


Näe, ska greja lite nu.

Hör av er om ni får tråkigt :P

Av Linda Lindqvist - 24 januari 2009 21:40

Dagens planer blev inte alls som jag tänkt mig, men det har varit en bra dag! (:


Vid 9.00 fick jag och Hugo för oss att möblera om i hans rum, så det gjorde vi.. han vart supernöjd och det är så fint där inne nu! :)

Vid 10-tiden imorse ville Hugo åka både hem till sin gammelmormor och hem till Benjamin. Jag messade Malin och frågade om Benjamin var hemma, men han var i Gävle på leklandet & skulle komma hem mot eftermiddagen. Ringde sedan till mormor och frågade om Hugo fick komma dit och leka eftersom han tjatade som en gnu, så han åkte iväg dit vid 11-tiden. Sedan hörde Malin av sig och sa att Benjamin var hemma igen, vid 14-tiden tror jag det var. Så då åkte han dit och lekte.


Medan han var där så tog jag tag i storstädning, så nu är det rent och fräscht överallt i lägenheten. Dammat, plockat, diskat, vikt tvätten, dammsugit och skurat golv och tänt lite rökelser i lägenheten så det doftar underbart! Det är så härligt när det är nystädat och fräscht hemma.



Vid 18-tiden messade jag Malin igen och ville ha hem Hugo (:.. och då ville Benjamin följa med hem och leka lite, så det fick han såklart göra. Jag ställde mig och gjorde hemlagad pizza med paprika, skinka och tonfisk på *muums*, så åt jag och barnen det. Jättemysigt! Sedan strax före 21 så kom Malin och Ismo för att hämta Benjamin, och då blev Hugo övertrött! Han höll på att somna sittandes i soffan, så jag tog med honom in i badrummet och klädde av honom, borstade tänderna på honom och tvättade honom.. och nu sover han som en stock inne på sitt rum! Lillhjärtat, får se hur länge han sover imorgon nudå.


Imorgon em/kväll kommer Johan och hämtar Hugo, och då ska han vara där två veckor "/ kommer bli jobbigt, men kommer att träffa honom ändå! (: Först ska vi till Gävle på måndag på barnkliniken med Hugo, sedan ska jag ha Hugo tisdag - onsdag för Johan ska på kryssning med Niclas. Sedan ska jag försöka träffa honom ändå! Men ska verkligen plugga dessa två veckor nu! Engagera mig nå fruktansvärt i skolan ska jag göra..


Näe, nu vart det långt och drygt att läsa *s*.

Sov gott allihopa, hoppas ni har en fortsatt bra lördagskväll. Nu ska jag borsta gaddarna och krypa ner i sängen.

Av Linda Lindqvist - 24 januari 2009 08:35

Godmorgon, lördag!

Börjar känna mig lite småseg & så, men jag får bita i det sura äpplet och kämpa mig genom skiten ändå. Hoppas bara inte man går och blir sjukling nu, men det ska väl inte hända hoppas jag!


Hugo somnade skapligt tidigt igår kväll, och jag tänkte titta på let's dance och äta popcorn och ostkrokar. Meen, så blev det förståss inte! Efter att ha ätit middag igårkväll så blev jag så förbannat mätt, så jag orkade inget annat. Så jag la mig i sängen och tittade på let's dance farm till klockan var 22.00 någongång, sedan måste jag ha slocknat för jag minns inte alls hur let's dance slutade. Har läst i tidningen nu i efterhand att Blondinbella åkte ut. Jag sover ju så djupt nu när jag tar sömntabletter, och det är jag tacksam för! Är så utvilad på morgonen och hela dagen sedan.. så var det inte förut, för då var jag trött konstant!


Idag vet jag inte vad det blir för något.. Hugos farmor kanske ska ta hem Hugo idag, och ha honom tills han ska till Johan imorgon. Så kanske blir sista dagen med honom idag, men det vet jag inte ännu. Det visar sig! Isåfall får vi se vad det blir ikväll - en massa, massa vila! Det blir det ialf.


Nu ska jag äta frukost, och sedan bädda lite sängar - ta tag i disk - vika tvätten - laga lunch vid 11.30 tiden.. och ja, en massa sysslor.


På tisdag btw, så har jag blivit bjuden på fika uppe hos min granne.. gulligt, va? (:

Av Linda Lindqvist - 23 januari 2009 16:44

Kom hem från skolan för en stund sedan. Och där har jag konstaterat att jag har en väldigt fin vän, och det är Tina. Hon är så gó & fin den tjejen, tack för att du finns i mitt liv hjärtat <3.


Ska snart tvätta, sen se let's dance ikväll. I helgen vill jag bara vara ifred med Hugo så jag hoppas att ingen hör av sig för att fråga om vi vill göra något, för det vill vi inte. :-P Vi ska bara vara tillsammans, han och jag.


Hade även mer pengar över denna månad än vad jag förväntat mig! :-) Underbart. Sen så skulle mamma bjuda mig på kryssningen & pappa sa att han ville ge mig lite fickpengar till båten, så slipper man slösa sina egna pengar på det *s*. Nice!


Ha en bra kväll.

Ovido - Quiz & Flashcards