Alla inlägg den 21 januari 2009

Av Linda Lindqvist - 21 januari 2009 20:26

Det har varit en fartfylld dag trotts allt. Vid 11.00 skulle jag vara på sjukhuset (hälsocentralen) för att få träffa en läkare och få hjälp med min sömn. Träffade läkaren & han bad mig då först gå och ta lite prover (stick i fingret samt i armen). Puh, jag är inte rädd för nålar men idag var det inte alls roligt att bli stucken i armen. Dom var tvungen att sticka om 3 (!) gånger i armen för att det inte kom något blod. Irriterande, så nu ser jag ut som en gammal knarkare i armvecken *s*.

Sedan fick jag sömnpiller utskrivna, så får se om det funkar.


Åt sedan lunch & tog hand om lite tvätt. Har börjat tvätta mer ofta nu så man slipper få så sjukligt mycket tvätt varje gång! Så nu blev det bara en tvättställning och ingenting nere på tork i tvättis. Skönt! Tog bara en timme också. Perfa! :-)


Imorgon är det dagis för min lillprins och skola för mig. Sedan vet jag inte alls vad som händer och sker, faktiskt. Det är bara imorgon & på fredag som det är kvar, sedan är det helg! Wohooo! :-). Jag har ingen aning om vad jag och Hugo ska göra i helgen (förutom att jag ska se let's dance på fredag), men annars vette tusan. Någon som har lust att hitta på något?

Nu ska jag dona lite sen sova,

sov sött.

Ovido - Quiz & Flashcards