Alla inlägg under januari 2009

Av Linda Lindqvist - 12 januari 2009 20:01

Orkar inte skriva någon överdrivet lång blogg idag. Hela dagen har gått suveränt. Hämtning och lämning på dagis gick jättebra, och Hugo hade haft jätteroligt där. Skolan gick också superbra, men det roligaste av allt var väl att få träffa min älsklings-sötnöt Tina. Alltid en massa skratt och tok med henne *s*.


Gick till ICA efter jag hämtat Hugo och postade brev och donade. Sedan hem och tog sprutan på honom, och det gick bra.


Har nyss beställt lite smått från ellos.se.

Beställde en svart/vit jättefin blus, en brun bikini, två långa toppar/tunikor (en lila och en grå) och 5 par trosor. Får se när det kommer då :) Kul med lite nya kläder ibland.. även fast det inte är så mycket. Ska handla mera till våren innan sommaren.


Jag ska snart krypa i säng.. har nyss tagit en härlig dusch, så ska snart ta och mysa ner mig i sängen tillsammans med kattskrället *s*. Sedan imorgon klockan 08.15 kommer Hugos pappa hit och hämtar mig och Hugo, för imorgon ska vi åka till Stockholm på karolinska sjukhuset med Hugo igen. Kommer nog att gå bra (: Förståss..


Nu blir det kväller, sleep tight.

Av Linda Lindqvist - 11 januari 2009 16:13

Huvudvärk - huvudvärk.. åh, när släpper skiten?


Mormor och morfar åkte hem för en stund sedan.. dom hade med sig fika, så vi drack lite kaffe, fikade och snackade strunt. Hugos mun glappade konstant, och han berättade om hans nya dagis för mormor och morfar :-) Nöjd och glad som han är över det. Så skönt!


Nu ligger han i min säng och är skapligt trött. Jag ska snart hälla upp ett bad, så ska vi bada tillsammans. Han brukar tycka om att bada med mig en liten stund, för att ha någon att leka med bilar och monstertrucks och grejer med honom. Sedan efter en liten stund så brukar han gnälla över att det är för trångt i badet och att han inte får plats att "simma", så då får jag snällt kliva upp *s*. Ungen min då.


Ska göra kväller för oss båda redan vid 19 tiden ikväll.. Hugo börjar ju som sagt 08.00 imorgonbitti, så ska ställa klockan på 6.30 (för att göra mig klar.. Hugo behöver jag inte ta upp förän 7.20) Så man behöver vara utvilad imorgon. Imorgon blir det nya tag! Nu jävlar ska jag kämpa med skolan.


Näe, slutbabblat. Det här var sista inlägget för mig idag, så vi höres imorgon. Godnatt, sov gott. Puss.

Av Linda Lindqvist - 11 januari 2009 13:47

Hugo kom hem strax före tolv, så nu är det livat här igen.. precis som det ska vara. Har precis ätit lite lunch - fiskpinnar *mums*. Hugo härjar omkring inne i sitt rum just nu. Mormor ringde för ett tag sedan och hörde om hon och morfar kunde komma förbi och hälsa på i eftermiddag, så dom kikar väl upp om ett tag kan jag tänka mig :-) Kul med lite sällskap.


Jag är skit trött, även fast jag sov tills klockan var strax före 10.00 idag. Skulle kunna lägga mig i sängen och sova ett par timmar nu, känner jag. Huvudvärk har jag också, så en alvedon blir det att jag knölar i mig snart också.. så man orkar med resten av dagen.


Jag hatar när Hugo har varit hos Johan såhär länge, för där är han tydligen van med att få göra PRECIS som han vill och få allt han vill ha. Det tar omkring 1 vecka för mig att kunna "ställa om" ungen när han är här.


Imorgon är det skola & dagis som gäller.. även fast jag helst av allt skulle vilja ligga hemma och sova hela dagen då, men det blir ingenting med det.

Lämnar Hugo ensam på dagis imorgon, mellan 8-15.45, men det ska nog gå bra.. har ju inte varit några problem innan så.


Och jag sitter här och tänker.. tänker på allt som gick fel.

Av Linda Lindqvist - 10 januari 2009 22:18

Godkväll! :-)


Så var det lördagskväll, jag är seg som fan.. men äh.


Idag skulle jag och Linda ha simmat, ju.. men Lindas badhuskort hade gått ut så det blev ingenting av med det. Så vi tog en promenad ner på stan till "hemmakväll" och hyrde tre filmer.


¤ Ps. I love you, som var jättemysig. Både väldigt rolig, men samtidigt sorglig. Men verkligen en film jag kan rekomendera.

¤ Dödens våning, riktig jävla skitfilm. Aldrig sett trökigare film.

¤ Another cinderella story, helt OK! Jag är inte så förtjust i sån'a filmer, men den var faktiskt helt OK att titta på.


Kvällen har självklart bjudit på många skratt och mycket tokerier, exempelvis hur man går på en cat-walk, och varför man rakar muttan i onödan när badhuskortet gått ut & hur man dansar till "mister lova-lova" *s*. Vi är fan inte kloka någon av oss, men det är därför vi passar så bra ihop! Jag och Linda gör allting som ett par gör, förutom dom intima grejerna *s*. Det är så det ska vara.. vi älskar varandra helt enkelt :-).


Imorgon kommer min lilla älskade underbara fina kille hem - GUD så jag har saknat honom! Äntligen får jag ha honom nära mig hela tiden. Finns inget underbarare..


Nu ska jag slita bort Elsa från tv:n (hon tittar på animal-planet) och tittar på mig som att hon skulle tänka "byter du kanal en gång till så kissar jag i dina skor" när jag byter kanal *s*. Söthjärtat mitt, och sen ska jag krypa ner framför TV:n och titta på tv tills jag stupar in i drömmarnas värld.


..batteri't på min telefon är dött, btw. Så folk vet *s*. Orkar inte ladda.


Ha en superbra kväll.

Av Linda Lindqvist - 10 januari 2009 11:35

Puh, och idag ska man motionera ännu mera! Ta en simtur på badhuset blir det idag tillsammans med Linda. Antingen så tynar jag bort och blir.. ingenting, eller också så går jag upp i vikt med min kombination med rätt mat och motion, samt att jag ska börja styrketräna så man blir lite snygg också. Behövs ju bara lite, eftersom man är så jävla läcker ändå ;-)


Igår somnade jag tidigt.. och vaknade vid 9.00 idag. Har inte hunnit gjort så mycket. Slappat, gått ut med soporna och varit ner på ICA och postat ett brev. Skulle ju hämtat ut ett paket från yves också, men det glömde jag givetvis! Äh, det finns väl kvar förhoppningsvis eftersom jag fick SMS-aviseringen igår *s*

Näe, nu ska jag börja röra på fläsket snart.. vi hörs!

Av Linda Lindqvist - 10 januari 2009 11:33

Idag är det en sån där sakna-min-bror-dag. Ganska hårt, faktiskt. Jag trodde aldrig att någonting skulle komma i våran väg.. men det gjorde det.


Hammerfall - Always will be , den låten är till honom.. från mig.


You were the wind beneath my wings
Taught me how to fly
With you I lived among the kings
How could this ever die
So I say farewell, I'm yours forever
And I always will be

We were one, we were all, we were the only
Future full of hope nothing could stand in our way
But dreams can change, visions fall, I feel so lonely
I would walk through fire for just one more day

Av Linda Lindqvist - 9 januari 2009 11:56

Godmiddag, gott folk.


7.50 imorse ringde min klocka, och jag knatade upp. Gjorde mig lite smått iordning (drog på mig mjukiskläder, borstade tänderna och tittade mig 3 ½ sekund i spegeln). Donade runt lite tills klockan blev 9.00 och gick då ut och mötte upp Hugo och Johan utanför och gick in på dagis. Det var bestämt att Hugo skulle vara ensam på dagis idag mellan 9.00 - 13.00, så vi gick in men Hugo ville att jag skulle vara kvar en stund, så det var jag. Johan åkte iallafall iväg. Var kvar med honom över samlingen som varade 20 minuter ca, och en liten stund till efter det. 9.45 ca så började Hugo leka omkring med en kille där, så då sa han "nu kan du gå hem, mamma".


Så nu är jag hemma, har precis ätit lite och dammsugit och torkat golven i tre rum. Tvätten är i full gång nere i tvättstugan också, så ska snart hämta upp den och hänga den här uppe. Luktar så gott i lägenheten av nytvättade kläder :-).


Hugo ska hämtas om en timme, och därefter ska jag förmodligen möta upp Linda och ta en till 2-timmars promenad. Johan kommer hit och hämtar Hugo 13.30, så efter det blir det väl. Sedan ska jag hem och ta en skön dusch.. sedan får vi se vad resten av dagen bjuder på. Hemma och småplocka litegrann, och ikväll ska jag väl ut och kika litegrann, skulle vilja se lets dance ikväll, men vi får se *S*.


Nu ska jag dona. Hej.

Av Linda Lindqvist - 8 januari 2009 21:40

Godkväll alla galningar.


Idag har det varit en bra dag, faktiskt. Klockan 9.00 mötte jag upp Hugo och Johan utanför här. Hugo var glad och förväntansfull över att få gå på nya dagiset igen. Så skönt att han är så lätt att skola in.. vi gick med honom in, var med på samlingen & sedan skulle barnen ut. Vi följde med ut & Hugo sprang iväg direkt och lekte med barnen, så inskolningsfröken sa att vi skulle gå och fråga Hugo om han tyckte det var OK om jag och Johan gick iväg en timme, så han fick prova vara själv på dagis utan oss.

Jag gick fram och sa "Hugo, vill du att mamma och pappa ska gå iväg en stund så du får leka här själv med barnen?". Svaret blev :" JA, ÄNTLIGEN". Haha, skruttis.


Vi gick iväg en timme och kom tillbaka och hämtade honom klockan 11.00, och då skulle han då INTE med hem, han skulle minsann vara kvar och leka. Men vi kom överens om att han skulle gå på dagis imorgon mellan 9.00 - 13.00 själv, och eftersom att jag bor så pass nära så skulle dom bara ringa om det skulle bli något, men det går så smidigt så det ska inte vara några problem, sa dom. Skööönt!


På eftermiddagen gick jag till Linda, och vi tog en långpromenad genom skogen på över två timmar. Huh, det kändes i kroppen sedan kan jag säga. Vi åt lite mat sedan, och därefter kom Angelica över :-) Jätte trevligt och mysigt, det ska vi göra om. Tycker synd om henne som får uppleva mina och Lindas galenskaper bara *s*. Vi är inte kloka.. men det är lika bra att hon får se hur vi är nu, så jag hoppas vi inte skrämde iväg henne. Haha! :) Vi ska ta med oss Angelica ut på krogen och härja arslet av oss så fort det fungerar med att sluta amma Evelina för henne :-) Ska bli så kul.


Nu är jag sjukt trött.. ska lägga mig i sängen och glo lite på TV nu, sedan mysa ner mig och sova. Lång dag imorgon!


Ha en mysig kväll.

Ovido - Quiz & Flashcards