Alla inlägg under december 2008

Av Linda Lindqvist - 15 december 2008 09:52

Fy fan vilken jobbig natt, det har varit en natt rakt från helvete kan jag säga.


Hugo somnade klockan 19.00, somnade så duktigt i sin säng. Klockan 21.00 vaknade han igen och ville bara inte somna om. Han var jätte ledsen och jag följde med honom in i sitt rum för att smeka honom på ryggen till sömns.. han hade ont i benen, sa han. Efter en timme ca så somnade han igen, och jag gick över till min säng.

Jag somnade, men vid 01.00 tiden så vaknade Hugo igen, denna gången hade han ont i benen, öronen och magen. Grät för fullt och ville bara inte somna om igen.. låg och försökte få honom och sova ett bra tag och klockan 03.00 så somnade han igen. Jag gick över till min säng igen.. men så vaknade han 05.30 igen! Då sket jag i att gå över till mig, så jag la mig med honom i sin säng.. han somnade om ganska så fort denna gången så det var skönt!


Jag vaknade klockan 9.15 igen pga att hemtelefon ringde.. dom ringde från Hugos nya dagis och vi bestämde inskolningsdatum. Nu på torsdag ska jag dit ensam på ett inskolningsamtal och få papper och så ska dom visa mig runt och greja. Sedan den 7/1 så ska Hugo börja inskolas. Kommer nog bli superbra för honom att börja på det här dagiset (: Älsklingen.


Hugo vaknade för en liten stund sedan, så han sitter här bredvid mig. Nu har han inte ont längre, men ska ändå ringa hälsocentralen sedan tänkte jag så han får kika i öronen om öroninflammation. Har försökt titta själv, eftersom jag vet efter dessa fem veckor på öronmottagningen hur en inflammation ska se ut, men jag ser ingenting.


Näe, så jag blev hemma med honom idag iallafall. Så han får vila sig lite efter en tuff natt.

Av Linda Lindqvist - 14 december 2008 18:12

Äntligen, äntligen, äntligen har min största kärlek kommit hem. Han kom hem vid halv fem, ca. Då öppnade vi julkalender och myste tillsammans i soffan en liten stund. Sedan diskade vi och lagade mat tillsammans (: han är så duktig, min lillkille. Nu har vi ätit (och Hugo åt jätte duktigt idag, även fast han hade ätit mellis vid 15.30) Nu är han i sitt rum och byter om till nattkläder och leker.. jag älskar att höra hur han leker där inne! Hur han tassar omkring och busar. Det bästa som finns <3


Ska krypa ner med honom vid 18.30 och läsa lite bok och mysa, sedan är det sovdags för honom och jag ska krypa ner i min säng och titta lite på TV tills det är dags för mig att sova också. Hugo ska vara på dagis 8.30 imorgon och jag börjar 8.55 Så ska väl sätta klockan på 7.00 (skönt, det är som sovmorgon för mig nu eftersom jag varit uppe 5.15 varje morgon i 5 veckor). Sedan efter skolan har jag ingen aning om vad som sker för oss.. någon som har lust att hitta på nåt?

Av Linda Lindqvist - 14 december 2008 14:17

Gårdagen var helt otroligt rolig, en oförglömlig kväll med många roliga citat och händelser. Jag ska försöka samanfatta kvällen här :


Jag och Linda gjorde oss klara hemma hos mig, och ett par groggar slank ner. Lyssnade på musik och försökte göra så vi såg ut som folk *s*. Sedan omkring 20.00 så åkte vi hem till Krille. När vi kom så var det bara Krille, Patrik, Johnny, Satu och frida där.. men sedan kom det mera folk och det blev superroligt. Jag som trodde att jag inte skulle bli fuller, men efter ett X antal groggar och shots så snurrade det i skallen på mig också. Skitroligt var det.


Höll på att dö av skratt vid en händelse när vi skulle gå på toaletten, men det tänker jag inte ta upp här. Kunde bara inte sluta skratta. Haha! Jag och Linda i ett nötskal, vi är nog sjukast i stan!


Vid 23.00 så vinglade vi iväg till krogen. Kom in där och rantade iväg till dansgolvet..där dansade vi röven av oss, både själva & med sällskap. Hur roligt som helst var det. Helt otrolig kväll som måste göras om inom kort.


Efter krogen gick vi till syrrans gudfar, för mammas sambo var där och spelade guitar hero - jag var kung på det! Haha.. fick nog inte ett enda poäng tror jag, men jag har ju aldrig gjort skiten förr. Tog med mig sibylla mat dit också. Sedan for vi hemåt, och sov som två stockar.


Idag har jag så ont i kroppen så jag vill dö.. men som vanligt ingen bakfylla! Underbart ;)


Hugo kommer klockan 17 idag, så nu ska jag plocka lite här innan han kommer.. ha en superbra dag! Krambanan.

Av Linda Lindqvist - 13 december 2008 16:12

-Gäsp-


Idag har vi fått oss en promenad också. När vi ätit frukost och gjort oss klara så begav vi oss hem till Linda för att hämta ett par skor som hon skulle ha ikväll. Sedan gick vi till ÖB och köpte nåt skit.. sedan vidare till Lindas föräldrar för att hälsa på en sväng (: När vi kom hem så lagade vi stuvade makaroner & köttbullar, och sedan slängde vi oss framför TV:n där båda slocknade ganska rejält. Har vaknat för ca en kvart sedan och nu ska jag studsa in i duschen så man blir lite fräsch inför kvällen *s*.


Blir väl inget med bloggeri för mig ikväll kan jag tänka mig.. kanske inatt när man kommer hem om man inte stupar av trötthet (:


Ha en suuuperbra lördagskväll, allesammans.. för det ska då verkligen jag ha. Krambanan, syns på stan. Tjing.

Av Linda Lindqvist - 13 december 2008 09:17

Godmorgon godmooorgon!

Äntligen är det lördag, och idag är det mycket på G *s*.


Jag & Linda vaknade tidigt som vanligt.. varför gör man alltid det när man vill sova länge? Vi hade behövt sova ett tag nu på morgonen eftersom vi ska härja som idioter ikväll. Vi ska snart äta frukost, göra oss "klara" och sedan begé oss iväg ut. Ska förbi ÖB en sväng och kika om en sak, sedan ska vi handla läsk (måste ha groggvirke *s*) och sedan ska vi hem och dona litegrann tills det börjar dra sig mot sena eftermiddagen då första groggen sakta glider ner i magen.. haha. Sedan får vi se om vi håller oss här hemma hos mig och härjar omkring lite innan vi går på krogen eller om vi sticker iväg till någon annan (minns inte namnet på karln).. Sedan blir det som sagt en krogsväng! Härja omkring hela natten tills det är dags att åka hemåt och sova som idioter.


Just ja, jag har skaffat LUNAR igen! Haha, vilken tönt jag är. Men det är faktiskt lite roligt ändå. Besök mig där ;) Lindapernilla är mitt namn *s*.


Katterna har levt rövare nu på morgonen, så båda ligger utslagna på sängen. Galningar är vad dom är, men kul har dom! (:


Nu ska jag dona litegrann innan vi begér oss iväg på äventyr. Ha en superbra lördag, det kommer nog något mer inlägg sen (:

Tjing.

Av Linda Lindqvist - 12 december 2008 23:03

Kevin vann idol - men det visste jag ju redan (: Han var en klar idol.


Nu blir det film med Lindapinda och sedan blir det sova.. jag kommer förmodligen slockna ganska direkt och Linda kommer få se färdigt filmen själv - som vanligt .. Haha. Hoppas katterna håller fan på sig inatt bara så man får sova som folk.


Godnatt, vi hörs imorgon!

Av Linda Lindqvist - 12 december 2008 19:46

Det är fredagkväll & det är precis som det ska vara, lugnt och skönt (:


Idag har det varit en massa promenerande för oss, kan jag säga. Först iväg till Linda för att hämta papper och dona, sedan ner på banken för att hämta lite grejs, sedan hem till Linda igen för att hämta mera saker och sedan ner på ICA. Nu är vi hemma, och har färgat skallen på varandra och ätit mat.. värsta gormé middagen! Haha.


Sitter och tittar på TV nu, och inväntar IDOL finalen som börjar 20.00, ska bli intressant att se vem det är som vinner, men jag tippar på Kevin.


Mitt internet har kukat ur, så sitter vid Lindas dator nu.. hon tog med sig sin dator hit så (: tur det då.. ska ta reda på vad det är för skitfel på min.


Nu blir det inget mer bloggeri för mig idag, vi höres imorgon! :)

Av Linda Lindqvist - 12 december 2008 12:36

Fredag, äntligen!


Såg en film igårkväll & jag somnade givetvis.. hade inte vaknat när Linda var upp och stängde av och stängde ut katterna i hallen, så jag sov väl som en stock. Vaknade till vid åtta, så vi låg och snackade lite och glodde på TV men jag hade somnat om igen och vaknade efter elva någongång *s*. Skönt att sova lite när man varit upp så tidigt nu i fem veckor!


Och jag vaknade tidigt imorse strax efter 5 för att gå upp och kissa, och då hade min mens kommit! WOHOOW, jag har aldrig blivit så glad över att mensen kommit (: Skönt att allt funkar som det ska *s*. Har inte haft skiten på över ett år så det kanske var dags nu.


Nu ska vi knalla iväg och göra massa ärenden!

Tjingalong.

Ovido - Quiz & Flashcards