Alla inlägg under november 2008

Av Linda Lindqvist - 4 november 2008 18:40

Jag är sanslöst trött och slut, knappt så jag orkar skriva här men jag gör det nu ändå så slipper jag göra det senare ikväll *s*.


Gick iväg till dagis och lämnade Hugo till 12.30, sedan knallade jag till skolan och mötte upp Tina och Maria, därefter gick vi på elevrådsmöte som höll på i två timmar (!). Fick mig ett gott skratt åt Tina, satt och garvade mig genom hela mötet och kunde inte sluta efteråt heller.

"därför att kukarna håller på att ramla av dom". Haha, höll på att dö.

 Hon är rolig den pärlan. Efter det så slutade vi, så jag tog med mig Tina ner på dollarstore och rusta där jag handlade lite småkrims. Hon följde sedan med mig till dagis för att hämta Hugo. Sedan gick jag och Hugo hem till mormor där Hugo ska sova inatt, och Tina knallade till bussen. Fick många komentarer från klasskompisarna idag om att jag var fin. Vad glad jag blev! Alltid kul att höra och det värmer. Men min klass (många av dem) är urgulliga och jag är glad att jag hamnat i den klassen.


Jag är verkligen DÖTRÖTT och skulle kunna lägga mig och sova nu, men ska ta en snabbtvätt mellan 19-21 för att det inte ska bli så sjukt mycket tvätt varje gång. Lika bra att passa på när Hugo är borta. Kämpar för att hålla ögonen öppna så, usch. Ska gå ut på balkongen snart så man blir lite kall och vaknar till lite (: hihi.


Imorgon är det skola igen, sedan hämta Hugo hos mormor. Sedan får vi se vad som händer och sker. På torsdag är det möte igen och jag hoppas det går lika bra som förra gången! Det ska kännas så bra.


Åh, jag älskar låten som Anna sjöng i Idol. Stad i ljus med Tommy Körberg. Lyssnar på den om och om igen, den är verkligen vacker.


Jag saknar min älskling, jag älskar min älskling & han är allt jag har. Allt jag vill ha och allting jag någonsin kommer att vilja ha <3

Av Linda Lindqvist - 4 november 2008 07:09

Vad drygt det är när man inte ska iväg förän 12.00, och Hugo studsar upp ur sängen 06.30 (!). Nu ligger han och tittar på postis-per och slappar i sängen, jag ska snart ta och göra lite frukost till honom (och till mig själv, även fast jag inte är hungrig). Måste lära mig att äta frukost regelbundet, sa dietisten jag var till för några veckor sedan. För att jag ska kunna gå upp i vikt så måste jag sätta igång med den regelbundna maten, eller så får jag helt enkelt ta och bli gravid *s*. Nejtack, jag skippar det sista. Ett till barn är nog det sista jag/vi behöver just nu.


Måste även få säga Grattis Emma & Tobbe till lillpojken, och Grattis Idun till storasyster rollen! (: Lilltjejen blir stor.


Hugo tjatar om att få en bror också, men försöker förklara för honom att det inte går nu. Måste ha en utbildning, fast inkomst, körkort & ett stabilt förhållande för att det ska fungera *s*. Sedan sätter bebisverkstaden igång.


Nu blir det frulle, börja göra oss iordning för dagen (kan dock sega en hel del eftersom han inte ska vara på dagis förän 12.30) och sedan får vi se vad förmiddagen bjuder på. Lunch vid 11 iallafall, sedan beger vi oss iväg. Efter skola och dagis (17.00) finns inga planer, är dock hemma 17.30 och då är det bara en timme kvar till läggdags. Eller ja, 1 ½. Får se om Hugo ska sova hemma eller hos mormor inatt. Han ska vara där imorgon då dagis är stängt och jag måste gå i skolan. Får ringa henne senare och höra hur hon tänkt sig.


Tjingeling allesammans (:

Av Linda Lindqvist - 3 november 2008 21:03

Vilken fartfylld dag det varit idag! Allting började med att jag satt klockan på 6.30 imorse, stapplade upp och tänkte väcka Hugo 7.00, men han vaknade ändå när jag klev upp. Klockan 8.00 bar det av till dagis och 9.00 satte skolan igång. Första lektionen gick segt och jag gjorde mest ingenting, satt och glodde på dom andra när dom jobbade. Sedan fick jag lite gjort iallafall och är ganska nöjd.


Jag hämtade Hugo efter dagis (15.00) och sedan ringde Emelie och frågade om jag skulle hänga med till valbo och kika lite. Så vi fick ett rus och for iväg dit *s*. Tog 17.30 bussen in och garvade arslet av oss tillsammans precis som vi alltid gjort. Jag köpte mig detta :


Lång tjocktröja med "polo" & tre par trosor från Ginatricot.

Strumpor och tights från H&M.


Blev lite över 600 :- så det sved lite, men ja.. det var det värt.

Tog bussen hem 19.40, nöjda och glada. Ser fram emot fredagen gör vi också! (: hihi. Nu har jag precis tagit en skön dusch, och ska bara blåsa håret sedan ska jag krypa ner i säng. Lämnar Hugo på dagis 12.30 imorgon så behöver inte ställa klockan -härligt- Börjar dagen 13.15 med ett möte med elevrådet sedan är det skoldags till 16.50, hämta Hugo på dagis 17 & sedan hem och laga middag och inprincip sova! På onsdag ska Hugo vara hos mormor under dagen medan jag är i skolan för dagis är stängt.


Nu blir det sova! Nattis!


Besviken.. så besviken.

Av Linda Lindqvist - 3 november 2008 07:38

Nu kan alla inloggade se min bilddagbok igen (:


LindqvistLinda

Av Linda Lindqvist - 3 november 2008 06:50

Det är tidigt.. jag är inte särskillt trött! Första gången jag känner mig skapligt pigg på morgonen, faktiskt. Hugo vaknade när min klocka ringde 6.30 (hur han hörde min klocka in till sitt rum förstår jag inte). Han kom iallafall upp då och nu tittar han på barnprogram. Vi ska knata iväg till dagis klockan 8.00, ska lämna honom 8.30, sedan börjar skolan 9.00 Puh, är verkligen inte sugen på att gå dit, men vad gör man då? Bara en vecka kvar nu.. bit ihop! Ska försöka. Slutar klockan 15, och hämtar Hugo då. Då ska vi på banken och ta en tripp nere på stan & köpa vantar till honom  på lindex, blandannat. Hans tjocka vantar har på något sätt försvunnit, så måste köpa nya. Nu är det inte läge för fingervantar längre!


Nu ska jag hinna göra mig färdig på en timme, sedan ska vi ranta iväg i kylan! Ha en bra dag nu (:

Av Linda Lindqvist - 2 november 2008 18:39

Det blev ingen date med Linda och Nea. Linda tar 2 timmar och 45 minuter på sig att byta gardiner *s* segare får man leta efter. Imorgon efter skolan så skulle vi träffas istället.


Jag bytte gardiner i Hugos rum tidigare idag också (bild kommer imorgon, före och efterbild). Blev lite bättre än innan, men ska köpa finare gardiner åt honom. Inte för att han bryr sig i vad f-n han har för gardiner i rummet men jag vill ha det fint (:


Imorgon är det skola mellan 9.00 - 15.00 Johan skickade även SMS och frågade om vi kunde börja ha Hugo varannan vecka igen från och med vecka 48. Han har missat så mycket med honom nu, så när han börjar ha honom varannan vecka (v. 49) så har han inte haft Hugo på 5 veckor. Han har mycket att ta igen. Så nu blir det att vi kör varannan vecka, igen. Det är bättre, för det blir lite mer rutin i det hela! Jobbigt att vara från lillkärlek en vecka åt gången igen, men samtidigt bra. Man behöver den vilan och tiden för plugg när man slutat skolan.


Jag har redan dragit på mig nattkläder och ligger under täcket. Skittrött och seg. Ska se Ensam mamma söker klockan 20.00, om jag orkar hålla mig vaken tills dess vill säga. Sedan blir det sovdags. Ska upp 06.30 imorgonbitti så det måste sovas!


Ha en bra kväll´

Av Linda Lindqvist - 2 november 2008 12:08

Nu har vi varit iväg och gått runt sjön, och det var underbart skönt! Skulle vilja gå där en gång om dagen, iallafall. Synd att det ligger en bit bort bara "/ ska greja körkortet så man kan ta sig dit. Hugo tyckte om promenaden.. han gick en bit själv men halkade på rumpan en gång och blev förbannad och ville åka vagn *s*. Så han satt i vagnen och frågade allt möjligt vad saker och ting var för något när vi gick förbi något. Myshjärtat.


På vägen hem var vi iofs väldigt onyttiga - svängde förbi donken! Men åh, var så hungrig och kände att jag inte orkade laga någon mat. Så nu fick det bli donken & något nyttigt ikväll istället (:


Nu blir det slappt i soffan, sen får vi se om vi ska träffa Linda och Nea om det finns tid (: Skulle vilja gå ner på stan (åter igen) men tror jag väntar med det tills imorgon, faktiskt. Då kan vi gå ner efter dagis och skola.


Nä, soffan väntar. Tjing.

Av Linda Lindqvist - 2 november 2008 09:36

Nu ska vi iväg till högbo och gå runt sjön. Skönt!!! Ska knäppa lite bilder där som jag lägger upp på bilddagboken senare mot kvällen (:

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards