Alla inlägg under november 2008

Av Linda Lindqvist - 15 november 2008 09:41

¤ Jag hatar grannar som lever om mitt i nätterna och skjuter raketer (!) från balkongen.

¤ Jag hatar karlar som inte hör vad jag säger & ständigt gör tvärtom.

¤ Jag hatar tidiga mornar, då Hugo kliver upp vid 6.00

¤ Jag hatar "vänner" som bygger sitt liv på lögner.

¤ Jag hatar att jag aldrig har tid för Hugo på veckorna.

¤ Jag hatar fan det mesta nu,

Av Linda Lindqvist - 14 november 2008 16:18

Det är redan mörkt ute - deprimerande.


Mormor kom och hämtade mig strax före 15 och vi åkte till dagis för att hämta lillkärlek. När vi kom hem så ville han slänga sig framför en film, vilket jag kan förstå efter att ha varit på dagis en hel dag. Han tittade en liten stund sedan stoppade jag honom i ett bad. Har precis tagit upp honom därifrån & ska snart klä på honom lite myskläder.


Klockan 17.00 kommer Christel över hit med hundarna. Jag ska passa dom tills pappa slutar jobba omkring 20.30 någongång. Hugo tyckte det lät skoj (: så har han några att busa med. Elsa är ju så tråkig, tycker han *s*. Det är hon ju, bara sover jämt (: sötgrisen.


Imorgon ska vi till jäderfors, jag och Hugo. Johnny fyller ju år och han frågade om jag ville ta med mig Hugo dit och fika lite. Linda och hennes familj ska ju också dit så det blir trevligt. Då har Hugo lilla Emma att leka med också (: sötgurkorna. Sedan ska jag ju upp dit igen på fest på kvällen.


Nu ska jag plocka bort alla smågrejer här på golvena så inte Goldie och Colin äter upp skiten när dom kommer *s*. Sedan blir det Idol och popcorn med minsta kärleken <3


Tjingeling.

Av Linda Lindqvist - 14 november 2008 14:10

Bussen till Gävle klev jag på 7.00, fick sällskap av klasskompisen Sandra (: Skönt att slippa sitta på den där idiot tråkiga bussen ensam. Kom till jobbet ca 7.30 och bytte om och donade så man såg ut som en såndär dö-sexig sjuksköterska (eller så inte *s*). Gjorde det jag skulle och fick vara med på mycket skojsigt.


Efter klockan 13.00 skulle det inte vara flera patienter, så min handledare tyckte att jag kunde ta 13.00 bussen hem. Sagt och gjort, satte mig på bussen 13.00, sedan 13.30 hit till BJ. Kom hem för ca en halvtimme sedan, och 14.50 kommer mormor hit och hämtar mig för vi ska till dagis och hämta Hugo. Vill inte gå hem i regnet + att jag inte har någon vagn på dagis. Då ska hämta honom då sedan ska vi hem och mysa. Hoppas Hugo vill se någon film tillsammans med mig och krypa ner i soffan så kanske jag kan blunda en stund, är så otroligt trött så usch. Orkade inte hålla mig vaken på bussen ens så satt och småslumrade där.


Ikväll blir det ingenting annat förutom att jag ska se IDOL. Sedan blir det sleeptime, sedan upp med junior imorgon. Sedan vid 17.00 ska jag iväg till Linda imorgon och göra oss iordning för att sticka iväg på fest hos Johnny och Satu. Kan bli skoj (: Men blir grymt lugnt för min del! På söndag åker Hugo till mormor igen :'( Älsklingshjärtat.


Nu ska jag bädda lite och dona här innan jag ska åka iväg. Bloggar mera senare idag! Tjong.

Av Linda Lindqvist - 14 november 2008 06:30

Tänkte bara kika in och säga Hej (: För nu ska jag sticka iväg till praktiken. Hemma igen runt 15.30 - 16.00 där någonstans.


Fortfarande yr som ett troll, men inget illamående för tillfället, så åker in och testar!

Av Linda Lindqvist - 13 november 2008 20:31

Jag är jättetrött och inte orkat blogga så värst mycket idag.


Imorgon så står det väl inte särskillt mycket på schemat. Väckarklockan är ställd på 5.30, bussen går från resecentrum 7.00 (får skjuss dit). Börjar jobba i Gävle 7.45, och eftersom det är fredag imorgon så får jag sluta så jag hinner med bussen klockan 14.00 Är på resecentrum 14.30 & ska hämta junior på dagis klockan 15.00 Äntligen får jag ha min kärlek hemma! Imorgon ska vi bara ha mysiskväll! Tänker fuska en kväll och låta kärleken sova i stora sängen tillsammans med mig i vardagsrummet.. är rädd att han inte kommer vilja sova i sin säng mera om han börjar sova med mig, men vill så gärna sova tillsammans med honom nu när jag har honom på helgerna bara <3 Det har varit en riktigt känslig vecka, har gråtit för tammetusan allting. Jag saknar honom! Han är ju min pojk.


På måndag ska jag ringa till barnmorskan för att byta preventivmedel. Är så less på dessa idiot p-piller nu. Så jag tror att jag ska ta och byta till p-ring istället! Någon som haft det med erfarenhet? Lämna en kommentar. Både för & nackdelar vill jag ha! Jag har haft p-stav men det var ingenting för mig då jag konstant hade mens, och hur kul är det? Eh.


Ska även lämna in papper på dagis på måndag, för att Hugo ska byta dagis.. äntligen. Nu ska han börja på dagiset här utanför mig, där jag känt personalen hela mitt liv. Ska bli skönt.. 30 sekunders promenad varje morgon (: sedan ska jag ta bussen till skolan istället för att gå 40 minuter.


På Söndag fyller Lindas bror Johnny år, så han skulle ha fest i Jäderfors på lördag. Jag och Linda ska dit. Ville inte först egentligen eftersom jag har Hugo, men jag slipper lämna bort honom eftersom jag skaffat barnvakt som ska vara här hemma hos mig med Hugo istället så är det bra. Ska ta det lugnt som tusan, för jag vill gå upp med honom på söndag & gosa hela dagen tills han åker igen. Så ska ta det lugnt (: Det är dansen på krogen jag är ute efter (; yes.


Nu ska jag stänga ner datoreländet och krypa ner i sängen och söva, för imorgon blir det upp i tid! Puh.


Tjongaling.

Tjo

Av Linda Lindqvist - 12 november 2008 21:38

Både varit en bra och dålig dag.

Mådde superdåligt imorse pga en massa olika orsaker. Förkylning, superklen i kroppen och huvudvärk, så usch.


Men efter en dag av en massa vilande & sovande så kändes det lite bättre. Åkte upp till mamma och skrev ut lite papper som jag och Johan ska skriva på nu. Sedan åkte jag till mormor en stund och träffade Hugo. Klockan var strax före 19 så han låg i sängen och skulle till att sova, så jag la mig bredvid honom i sängen och berättade en saga, "tre små grisarna", sedan somnade kärlek. Jag åkte iväg.


Efter en kväll med en skitbil som rasade ihop & aga-grill mat så ska jag nu krypa i säng. Hoppas jag mår bättre imorgon.. just nu känner jag mig klen som fan, men hoppas att det känns bättre imorgonbitti!


Nu ropar sängen på mig! Godnatt..

Av Linda Lindqvist - 12 november 2008 10:33

Can't stop my heart from breaking,

can't stop my hands from shaking.

Can't keep my eyes from crying,

Can't belive you'r love is dying.

Can't stop the rain from fallin'

no answer when I'm calling.

My love is so confusing,

it's such a heartache loosing you.


http://www.youtube.com/watch?v=43grZx3JMM0

dolly parton - heartache

Av Linda Lindqvist - 12 november 2008 07:54

Jag var oduglig på att uppdatera igår, jag vet. Men så dåligt som jag mådde igår har jag nog inte gjort på länge, faktiskt.


Åkte till praktiken med 07.00 bussen, klev av strax före 7.30 Gick till mitt skåp på sjukhuset och bytte om. Då kände jag att jag mådde lite illa, men tänkte att det förmodligen berodde på att jag inte ätit någon frukost, och jag hade tagit med mig smörgås och frukt som jag skulle äta på fikat klockan 9.00 Gick upp och la grejerna i kylen och seda in på avdelningen. Där inne började jag må ännu mera illa, och till slut så blev det helt kolsvart - jag såg inte ett smack. Jätte obehagligt, jag tittade men såg ingenting, jag ramlade ihop.. sedan minns jag ingenting mera. När jag vaknade låg jag på en säng, någon höll upp mina ben och någon baddade min panna med vatten. Världens bästa personal, på min praktikplats. Sedan stoppade dom ner mig i en annan säng med en filt och bad mig vila. Det blev bättre efter en stund, och jag valde att stanna kvar istället för att åka hem.


När jag kom hem kändes det lika jävligt igen. Jag mådde verkligen jättedåligt, mådde illa & var jätte yr. Tog en snabbdusch och la mig sedan i sängen för att se sos familj och desperate housewifes. Sedan slocknade jag ganska direkt. Idag mår jag lite illa & är klen, huvudvärk och ett "tryck" i kroppen som känns jobbigt. Så jag ringde och sjukanmälde mig idag för att vila upp mig. Imorgon ska jag dit igen! Och sedan är det fredag och det betyder att jag får hem älskling <3 mitt hjärta.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards