Alla inlägg under november 2008

Av Linda Lindqvist - 22 november 2008 12:01

Vi har tråkigt som bara tusan!

Har precis ätit lunch.. våfflor (: -mums-. Ska följa med Linda för att hämta Nea hos sin pappa vid 15 tiden, sedan gå till stadsparken så ungarna får härja lite. Men det är tre timmar kvar och jag har ingen aning om vad vi ska göra fram tills dess. Hugo sitter och tittar på pippi och jag häckar här.


Nästa helg vill jag ut och dansa! Blir nog att jag går ut på lördag på lobby. Någon som ska hänga på ? (:

Av Linda Lindqvist - 22 november 2008 10:13

Så har man gjort sig färdig för dagen. Duschat, grejat håret, lagt på mig ett ansikte & donat. Nu är det bara Hugo kvar, men han har inte bråttom han inte. Han sitter i sitt rum och pysslar.. klipper, klistrar och ritar. Och Elsa ligger här på filten bredvid mig och sover och snarkar som en gris *s*.

Har även dammsugit alla rum (utom Hugos, för han kikade på film då). Ska snart ta tag i bäddningen & Hugo. Klä på honom och göra honom klar.. han badade igårkväll så han behöver inte skrubbas ren idag *s*.


Har skickat SMS till Linda men hon sover väl fortfarande, den sovtutan. Hoppas vi kan träffas med barnen idag så Hugo får göra sig av med lite energi (: Imorgon blir det tidigt upp på morgonen -puh-. Ska ju iväg till Uppsala med Christel och hundarna på hundutställning! Blir väl borta ett par timmar.. sedan blir det hem och göra kväller eftersom jag ska upp tidigt som fan på måndag för praktik igen! Ser fram emot en sovmorgon nu, faktiskit.. det var länge sedan nu. Nästa gång jag får sova ut riktigt blir nästa söndag.


Näe, jag bara svamlar.. kan inte vara roligt att läsa min blogg ;P eller?


Tjing.

Av Linda Lindqvist - 22 november 2008 08:03

Godmorgon, lördag.


Igår kväll kom Linda över för att titta på idol med mig. Hugo somnade strax före åtta, och då poppade vi popcorn och drack en massa cola (: Kikade på Idol och hejade som en galning på Alice (som jag inte tyckte var lika bra som hon brukar vara) och Kevin.

Vid 21.30 åkte Linda hem igen, och jag kröp ner i sängen. Jag bar över Hugo i min säng igårkväll.. ville inte sova ensam & så har jag ju saknat lilltrollet så mycket när han varit borta, så ville sova tätt intill honom och vakna tillsammans med honom. För ca 20 minuter sedan vaknade lilltrollet & nu ligger han i min säng och glor på barnprogram. Jag ska snart greja lite frukost, och sedan får vi se vad dagen bjussar på. Jag vill åka till högbo och gå en sväng runt sjön med junior, men vi får se hur det blir (: Sedan kanske vi går över till Linda efter 15 när Nea har kommit hem från sin pappa, så ungarna får leka lite (: Kanske han vara ute och härja litegrann. Ska ringa Linda och prata lite med henne sen när hon klumpat sig upp ur sängen :P


Ska snart äta frukost, bädda ordning i sängarna, ta en dusch & göra oss färdiga för dagen, så får vi se vad som sker. Någonting roligt vill vi göra ialf.


Näe, ha en finfin lördag allesammans!

Tjingalong.

Av Linda Lindqvist - 21 november 2008 16:15

Äntligen fredag! Det är en härlig dag, eftersom man inte behöver stressa omkring på morgonen.


Jag hämtade Hugo på dagis klockan 15, och då åkte vi till enen och köpte cola och lite lördagsgodis. Sedan åkte vi hem, och båda blev så sugna på att baka negerbollar, så vi ställde oss och gjorde det (: Eller ja, Hugo gjorde det.. jag fick inte, jag fick bara dosera upp i mått, alla sakerna han skulle ha i.. *s*. Sedan blev han så skitig överallt både på kläder och i ansikte/händer så jag stoppade honom i ett bad, så nu sitter han i badet och plaskar omkring. Vi ska väl inte göra så mycket ikväll. Ska ta och laga mat när han kommit upp ur badet.


Sedan kommer Linda & glor på idol med mig och äter popcorn *s*.


Nu ropar Hugo att han ska upp ur badet!

Bloggar mera sen. Tjing.

Av Linda Lindqvist - 20 november 2008 21:44

Så var det kväller!


Vad har hänt idag, tro?

Tog bussen ner på stan imorse, gick till barnmorskan och diskuterade olika alternativ som preventivmedel. P-pillerna fungerar inte som dom ska för mig, så det känns inte som "min grej". Eftersom min mamma haft en blod-propp för 7 år sedan så kan jag inte välja och vraka bland alla skydd heller, så det står inprincip mellan fyra saker för min del.

1. Fortsätta med p-pillerna. Det vill jag inte.

2. Komdom (ganska självklart).

3. Hormonspiral som sitter i 5 år, lät som ett bra alternativ.

4. P-stav igen. Det vill jag inte heller.


Det lutar mot hormonspiral, och eftersom att Linda har det också så har jag fått rätt bra info. Fick med mig ett recept på den & informationspapper så jag ska ringa när jag bestämt mig. Just nu står jag utan prev-medel men det spelar inte någon större roll för mig. Men man måste väl ha utifall.


Efter det så stack jag in till praktiken, var inne till 10.00 och har haft full mottagning idag. Har inte hunnit suttit stilla många sekunder. Mycket patienter och mycket spring överallalt.. men det är skoj.


Tog 15.45 bussen hem, och 16.30 bussen hem till Linda. Vi gick till coop och handlade lite smågrejer och gick sedan vidare hem till henne och poppade lite popcorn, garvade arslet åt oss åt en galning på MSN som verkligen bad om att få visa snoppen för oss i cam (?), och tittade på en film. Sedan for jag hem till min katt-toka här hemma. Har precis tagit ett varmt och skönt bad, och ska snart krypa ner i säng. Imorgon är det jobb 7.45 - 14.00, sedan hämta Hugo på dagis 15.00 Äntligen. Sedan blir det hem, och mot kvällningen kommer Linda över för att se på idol tillsammans med mig (: mysigt. Ska väl gotta oss lite med godis, popcorn och läsk.


Nu ska jag fläta håret, borsta tänderna och krypa ner i sängen och försöka somna. Måste stänga dörren in till vardagsrummet på nätterna nu också, eftersom att Elsa inte kan sova med mig när jag har flätat håret. Vaknar flera gånger per natt av att hon leker med hårsnodden som sitter i skallen på mig! Galning..


Näe, bloggar kanske en snabbis innan jobb imorgon, annars blir det på eftermiddagen när jag kommit hem! Ha en härlig torsdagskväll allesammans. Vi hörs. Pussochkram, syns på stan!

Av Linda Lindqvist - 20 november 2008 07:54

Sådärja, nu har jag gjort mig iordning för dagen. Väntar nu på att gå ut till bussen. Den går 8.15 här utifrån så ska väl stappla ut om en liten stund.. Barnmorskan 8.45 och sedan blir det praktik! Hemma igen runt omkring 17-tiden. Blidde ingen dammsugning igår men jag kanske ska ta och greja den idag, om det inte finns något annat att göra ?


Näe, dags att slänga på sig dojorna och bege sig ut i snön ´ puh.


Ha en finfin dag!

..btw, kan inte svara på några SMS, mitt tele2kompis har tagit slut *s*. Ska fylla på under dagen i kiosken i sjukan. Så kanske vid lunch, får se!

Av Linda Lindqvist - 19 november 2008 20:20

Nästa torsdag ska jag till Carina (terapeuten), och det känns så långt dit! Just nu känner jag att jag behöver henne. Många tankar som far omkring och tårar faller lite då och då. Det är konstigt det där! Hur det kan kännas så bra ibland, och nästa sekund så känns det inte alls bra. Det kanske är så när man är på G upp till toppen? Eller? För påväg ner är jag inte.

Det kan liksom bara bli bättre nu.


Jag har yrsel och är trött. Fy tusan, ska snart göra mig iordning för sängen. Sätta på mig myspyjamas och ta katten med mig och krypa ner i sängen.. så jag är inte så ensam ändå, jag har ju Elsa (: älsklingsgumman.


"..det finns höga klippor i vår väg, men tar vi ett steg varje dag tillsammans så kommer vi att nå toppen tillslut".

Love lift us up where we belong.


Jag saknar dig.

Av Linda Lindqvist - 19 november 2008 18:23

Har fått något att roa mig med ett tag ikväll nu *s*

Emelie skickade ett SMS och frågade om jag kunde hjälpa henne med ett historia-arbete i skolan eftersom hon hade så mycket att göra just nu, så hon skickade arbetet åt mig idag, så ska greja det åt henne (; that's what's friends for.


Men först ska jag nog begé mig ut på en liten promenad nu på kvällskvisten. Har nyss ätit så ska sätta på mig dojorna och knalla ut en sväng innan tv programmen börjar.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards