Alla inlägg under november 2008

Av Linda Lindqvist - 19 november 2008 16:47

Sov som sagt över imorse, men var inne i Gävle till 10.00 Slutade så jag hann med 15.45 bussen & nu är jag nyss hemkommen. Idag ska jag inte göra något särskillt, vad jag vet ännu iallafall. Ska dammsuga lite smått i alla rum här och plocka litegrann. Måste ner på ICA och posta ett brev också, kom jag på.. sedan vill jag ta en promenad i höstmörkret, men vill inte gå ensam. Någon som har lust att haka på? *s*.


Elsa ligger bredvid mig i en sjukt knepig liggställning. Hon halvsitter och har halva kroppen utanför soffkanten (?). Svårt att förklara men hon ser inte riktigt klok ut *s*. Min gumma det, hon är inte som man ska vara.


Blir tidig kväller ikväll, fast det är mycket att se på tv såg jag!


19.30 - halv åtta hos mig (ja, det är pensioners varning på mig).

21.00 - efterlyst.

22.00 - insider.


Så får se om jag kanske ska ta och kika lite på TV ikväll..


På fredag skulle Linda komma förbi på kvällen och äta popcorn, dricka läsk och glo på idol tillsammans med mig.. våldgästaren *s*! Hugo kommer hem då också - underbara unge!


Nu ska jag greja lite här.. måste vika tvätt också. PUH!

Tjingeling.

Av Linda Lindqvist - 19 november 2008 08:40

Jag måste ha stängt av klockan i sömnen när den ringde, för jag minns då inte att den ringt. Så jag lyckades sova över idag *klant*. Men jag ska ta 9.15 bussen från Björksätra och 9.30 bussen från resecentrum in till Gävle så är där till 10.00 iallafall.. två timmar som jag missar idag men det är väl inte hela världen.


Idag står ingenting på schemat, faktiskt. Skönt som tusan! Och imorgon får jag sovmorgon till 7.00 Ska iväg till barnmorskan klockan 8.45 så. Ska iväg till praktiken efter det, så jag är väl hemma strax före 17 imorgon också. Men idag ette tusan vad som händer.. kanske rå om mig själv litegrann? Känns som att det har varit dåligt med det nu den senaste tiden, faktiskt. Jag behöver det.. en mysig filmkväll med lite gotta och tända ljus i min ensamhet låter väldigt lockande, så det blir nog så.


I helgen finns inte heller något planerat, och det tackar jag för! Får hem Hugo på fredag & det är väl det bästa som finns <3. Vi ska bara mysa vi också, kanske ta en långpromenad i vintervädret och bara vara tillsammans. Varje kväll så saknar jag honom så det gör ont, ju. Det är ju min lillkille och vill ha honom hemma! Känns jobbigt när han inte är hos mig.. men på fredag så kommer han äntligen.


Och så tycker jag att det är skönt att jag och Hugos pappa kommer så bra överens nu för tiden, för Hugos skull. Båda sätter Hugo i första rummet och vill hans bästa. Det är aldrig något tjafs om honom, utan allt flyter på. Johan vill ha Hugo så mycket han bara kan, och det vill ju jag också - så ibland blir det lite diskussioner om vem som ska ha honom *s*. Vi kan ju inte direkt dela på honom. Men det är skönt att det går så himla bra för oss. För ett barn förtjänar ju både sin mamma och pappa! Allt annat är hemskt.. skulle inte kunna växa upp utan någon av mina föräldrar.


Näe, nu ska jag göra mig iordning innan bussen går. Vi hörs mot kvällen.

Av Linda Lindqvist - 18 november 2008 19:37

Galet trött, som vanligt. Men ännu får jag inte lägga mig och sova.


Har varit en fartfylld dag. Började 7.45, slutade så jag hann ta 15.45 bussen hem (mörkt ute när jag kom till jobbet, och lika mörkt när jag åkte hem). Kul! Kom hem så jag var hemma till 16.45 ca, och då var det bara att ränna ner i tvättstugan. Sedan direkt så for jag upp till mamma för att hämta ett duschdraperi som hon beställt åt mig. Hon hade beställt en matchande matta till badrummet också, men den kommer inte förän 12:e december då den var slut. Ska lägga in före och efter bild på draperiet sedan ikväll (:

 Sedan for jag till mormor för att träffa Hugo och för att skriva på ett papper om hans laktosintollerans för dagis. Så dom vet vad han får och inte får äta, då. Hemma igen 19.00, sprang då ner i tvättis igen och bytte maskin. Gick till ica direkt efter och köpte mat & grejer, sedan hem och hänga tvätt och äta och nu äntligen har jag slagit ner arslet för dagen!

Ska ner i tvättis igen snart och hämta det sista sedan blir det TV för resten av kvällen.. och sedan SOVA, äntligen! Känns som att man bara jobbar och sover hela dagarna. Skitdrygt!


Näe, nu ska jag greja vidare innan jag får vila mera! Tjing.

Av Linda Lindqvist - 18 november 2008 06:09

Godmorgon tisdag!


Klockan ringde 5.00 första gången men ställde om de till 5.35 Knölade mig upp och började dona. Är inprincip klar nu, bara smink och hårplattning kvar.. och tandborstning men det grejar jag precis innan jag går (: Har brett smörgås också som jag tänkte äta vid fikat klockan 8.45 kan inte äta frukost såhär tidigt så brukar fixa macka att ta med istället.


Idag står tvättning på schemat. Riktigt skittråkigt men det är sån't som måste göras. Sedan är det mycket bra på TV ikväll så jag blir väl bänkad där kan jag tänka mig *s*. Bytte på min och Hugos säng igår också, så det blir en del tvätt också. Menmen..


Nu ska jag dona klart innan bussen går här utifrån om 30 minuter. Skulle helst vilja krypa ner under täcket igen & stänga av telefonerna och bara sova tills jag vaknar.. men det får jag inte göra förän nästa lördag 29:e, då det är första gången jag är barnledig och jobbledig. Då ska jag tammefan sova som en galning!


Näe, greja nu.. ha en bra tisdag allesammans.

Av Linda Lindqvist - 17 november 2008 21:42

Godnatt allihopa.

Sov så sött.

Av Linda Lindqvist - 17 november 2008 20:20

Det är måndagkväll, och jag kommer inte göra många knop ikväll.


Jag klev upp 5.30, klädde på mig, drog på mig ett ansikte och plattade håret & gjorde mig iordning för da'n. Drog sedan till bussen in till Gävle klockan 7.00 Fick ett SMS av Tina som skrev en påminnelse om att vi skulle på elevrådsmöte på skolan 13.00, så skulle behöva gå 11.00 för att hinna äta lunch på resurangen på sjukhuset & sedan ta 12.00 bussen till skolan. Sagt och gjort, åt lunch och satte oss på bussen (där Tina för övrigt somnade & snarkade som ett monster *s*). Var på möte ca 1 ½ timme, och gick sedan till mormor. Ringde till barnmorskan därifrån för att ordna en tid för byte av preventivmedel, jag har ju slutat med p-pillerna nu. Ska dit på torsdag klockan 8.45 så får komma senare till praktiken.


Kollade runt lite och många som slutat med dessa p-piller kan det ta flera månader för att få tillbaka sin mens. Puh, jag slutade med pillrerna i torsdags och har inte haft mens sedan i februari - och idag kom min mens! Shit. Är väl olika. Jag ska pröva på nuva ring istället för p-piller. Fick lite "info" av både Emma och pappas sambo som tycker det är bara positivt med den, så då är det absolut värt att pröva! (:


Imorgon är det praktik mellan 7.45 - 16.00, som vanligt. När jag kommer hem ska jag tvätta "/ gud vad tråkigt, men vad ska man göra då?


..usch, känner mig så förbannat ensam. Varför ska man sitta helt jävla alone i en lägenhet för? Värdelöst.. älskling kom hem!

Av Linda Lindqvist - 17 november 2008 06:29

Jag lyckades somna igår i skaplig tid även fast jag sov middag fyra ½ timmar på dagen. Stängde av TV:n vid 22.30, så somnade strax efter.. med andra ord å var jag sjukligt trött igår!


Ska iväg till Gävle på praktik strax, sedan slutar jag så jag hinner med bussen 16.00 Ska till mormor då och ge Hugo sprutan sedan blir det väl hem i vanlig ordning. Ska försöka plocka lite här hemma idag, om jag orkar. Imorgon ska jag tvätta också "/ alltid någonting att göra.


Nä, nu ska jag fixa det sista sedan dra iväg.. ha en härlig måndag.

Av Linda Lindqvist - 16 november 2008 11:13

Så var det söndag igen, och såhär trött har jag inte varit på en herrans massa dagar, känner jag.


Gårdagen, då?

Jo, jag och Hugo åkte upp tillsammans med Linda och hennes föräldrar till jäderfors strax före 14 tiden för att gratta Johnny och fika (: Åt smörgåstårta och umgicks litegrann, och sedan for vi hem. Var hemma strax före 16 och då gjorde jag mig iordning för att gå till Linda klockan 17. När jag kom dit så fortsatte vi att göra oss iordning och umgicks så som bara vi kan göra (: Sedan vid 19.30 kom Lindas pappa och hämtade oss, och vi åkte och hämtade Neas faster Sandra och sedan for vi iväg till Jäderfors. Var folk där när vi kom så sjöng lite Karaoke & hade trevligt. Dansade och härjade omkring, har för övrigt sjukligt ont i kroppen efter att Dannberg fick för sig att använda mig som gitarr (?) och kastade omkring mig. När han tyckte jag blev för tung så kastade han mig genom luften vidare till Barjne som fortsatte "spela" på mig, och när han tyckte det blev för tungt så flög jag vidare genom luften till Johnny.. och så höll vi på tills jag blev yr *s*.


Kul var det iallafall. Sedan stack vi till krogen, träffade för övrigt Eva där och det var riktigt roligt! Hon och jag var klassens clowner genom hela mellanstadiet och var helt galna.. fy tusan vad minnen vi har tillsammans! Skratt, skratt och åter skratt. Fy så roligt vi hade förr!

På krogen hade vi också skitkul, en massa dans och stoj och det var verkligen jätteroligt. Helt klart en skitbra kväll tack vare allt härligt folk!

Tack som fan, allihopa! :) Måste göras om. Superkul.


Nu har Hugo precis åkt till mormor.. dom skulle till Benjamin idag. Hugo vaknade 5.30 idag (kul, fick sova tre timmar inatt). Så jag är skittrött nu, och ska slänga mig i sängen framför TV:n nu och försöka sova ett par timmar. Sedan får vi se vad dagen bjuder på!


Ha en bra söndag.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards