Alla inlägg den 6 juni 2009

Av Linda Lindqvist - 6 juni 2009 10:06

Grattis Sverige!


Det är lördagmorgon och prick klockan 9.00 slog Hugo upp sina stora bruna ögon. Jag hade gärna legat ett tag till & degat, men eftersom han är hungrig så fort han slår upp ögonen så blidde det ingen sovmorgon *s*.


Igår kväll när Hugo somnat så kom Emil hem efter skruvandet med sin bil (för ovanlighetens skull? Eh, näe..) och Adde ville ha upp mig till dom för att spela lite tv-spel & snacka lite skit. Det var ett gäng där & dom festade till litegrann, men jag ville inte dricka. En öl fick det bli, sedan orkade jag inte *s*. Vi spelade lite nintendo wii och lyssnade på musik & bara softade. Var hemma igen vid 23.30 tiden och stupade då i säng, trött som ett mongo.


Jag ska snart slänga mig in i duschen, och sedan ska jag stoppa Hugo i ett bad. Därefter göra oss klara & äta lite lunch, och sedan begé oss upp till järbo. Emil jobbar lite extra idag, så han skulle nog sluta vid 12, så vi drar oss upp till järbo när han slutat, antar jag. Ska ta disken & gå ut med soporna innan vi drar.


Imorgon kommer Johan och hämtar junior uppe i Järbo, eller om vi kör ner honom.. det visar sig. På måndag är jag hemma i Sandviken igen´, ska på möte på jobbet klockan 15 på måndag. Sedan på tisdag blir det ungdomsmottagningen med syster.


På fredag hade jag viljat vart på stan & kikat när dom tar studenten, men jag ska vara på möte mellan 8.15 - 17.00 då ! :-( Jobbigt. Menmen..


Nu ska vi börja göra oss iordning i minifamiljen Lindqvist/Rosén.

//

Ovido - Quiz & Flashcards