Alla inlägg under april 2009

Av Linda Lindqvist - 12 april 2009 08:27

Godmorgon bloggers!


Igår så var vi ute inprincip hela dagen. Vi drog upp till Högbo och knallade runt sjön, och sedan en sväng till svartvikstugan för att kolla läget. Sedan blev det en glass ute i solen - och hur skönt är inte det!?.


Vid 14.30 så åkte vi till mormor där vi blev bjudna på påskmat. Vi åt vid 16.00 när mamma kom efter jobbet & vi blev kvar till nästan 19.30 Hade trevligt med släkten, så vi blev kvar länge. Efter en massa mat, påskägg, påskmust & evigt pratade om ditt och datt, så blev junior trött så vi pallrade oss hem. Dock så somnade han inte förän efter 22! Så trodde jag skulle få längre sovmorgon än till 8.00 idag - men icke!


Nu ligger han i min säng och tittar på barn TV. Jag ska snart sätta igång med frukosten. Hugo åker till Johan vid 15.00 tiden idag´ men innan dess så kanske vi ska gå iväg till Linda och träffa henne och Nea. Förhoppningsvis vara ute i solen och ha det bara härligt.. men det beror på om dom har tid, men jag hoppas det! :-)


Nästa helg så kommer Micke (och förhoppningsvis Samuel) ner hit till Sandviken.. så då planerar vi en utgång på lördagen! Ska bli sjukt kul att komma ut och dansa igen. Det var ju länge sedan nu! Så jag hoppas att vi tar en utgång då :-)


Nu skaj ag ordna lite frukost, sedan göra mig iordning för dagen med en dusch & grejer.


Ha en finfin söndag, och njut av solen!

Av Linda Lindqvist - 10 april 2009 20:08

Ibland önskar jag att jag hade någon att ge dessa texter till.

Två låtar med Wahlströms. "Lovar och svär", och "Hela världen för mig".


http://www.youtube.com/watch?v=s40R418qM4U&feature=related


- -


http://www.youtube.com/watch?v=qGe1VePs-4s&feature=related

Av Linda Lindqvist - 10 april 2009 12:47

Jag är skittrött! Även fast jag sov till nästan 10.00 imorse. Puh.


Idag har jag gjort en massa grejs. Hugo sov ju hos pappa inatt, så jag har hunnit med en massa sedan jag vaknade!

Bäddat sängarna, dammsugit, plockat och donat, varit ner på ICA och handlat, och så håller jag på och tvättar!


Jag fick hem sängkläder från Ellos igår som jag beställt. Beställde 4 stycken set med sängkläder + ett överkast till sängen! Så jag håller på och tvättar allt det nu så jag kan använda det sen (:


Idag är det fredag också.. har lite planer för helgen iallafall!


Idag, tvätta färdigt! Sedan kommer Hugo vid 15.30 Sedan kanske vi ska träffa Linda och Nea om dom hade tid.. så jag hoppas det :)

Imorgon, ska vi till mormor och äta påskbord! Sedan på kvällen blir det myskväll för mig och Hugo <3 Köpa lite gott & titta på någon bra film, jag och min älskling.

På söndag, åker Hugo hem till Johan igen "/ tomt och tyst kommer det bli. Eventuellt tar jag en tripp in till Gävle.

Av Linda Lindqvist - 9 april 2009 09:25

Godmorgon... trökväder!


Hugo slog upp ögonen runt åtta, men jag orkade inte gå upp då. Så jag slängde på en film åt honom och somnade om en timme. Hur skönt är inte det? Men vid 9.00 blev han hungrig så då knatade jag upp & fixade gröt åt honom.


Ska snart kliva in i en dusch och göra mig redo för dagen, sedan ska vi till återvinningen med en massa skit. Och ikväll kanske pappa ska ha Hugo över natten. Eftersom att han är ledig och vi har lov så vill han passa på att ha Hugo. Så får se vad man hittar på ikväll. Jag orkar nog inte göra många knop!


Sitter nu och tittar på Elsa när hon dricker vatten direkt ur kranen.. duger inte vattnet i skålen? Det är ju precis bytt! Knäppskalle.


Och så har jag kommit fram till att kärlek är bara skit! Ska man behöva bli hjärtekrossad en miljard gånger för att inse det? Nu har jag insett det iallafall & det är bra gjort av mig! Så alla som går omkring och kärar ner sig - stackars er! ;-) Ni vet inte vad som väntar..

Av Linda Lindqvist - 8 april 2009 17:36

Ja, ursäkta rubriken men det inte hur jag ska förklara *s*.


Gick till ungdomsmottagningen idag på förmiddagen för att prata preventivmedel samt att göra en gynundersökning. Och att göra gynundersökning är det jävligaste jag vet, näst efter att gå till tandläkaren. För hur skoj är det att slänga sig upp halvnaken i en gynstol och bresa? Hm, inte vidare kul.. man känner sig så utlämnad!


Anyway, det gick bra iallafall. Jag (och dom) antog att jag kan ha en cysta i livmodern. Så jag ska till gyn igen sen och titta upp det! Huh, vill inte! Men ja, man ska veta att man lever.


Hugo tröttnade på mig & ville hem till min kusin Benjamin istället. Så han åkte dit & är där och leker nu, så ska väl hämta honom om en stund innan det blir sent! Jag ska ta tag i disken här nu & sedan försöka roa mig med något.. vika in tvätten i skåpen kanske? TRÅK!


Puh, nä nu blev det för mycket dösnack! Simma lugnt, så hörs vi!

Av Linda Lindqvist - 8 april 2009 08:38

Godmorgon.

Eller god och god.. jag är sjukligt trött! Orkar inte göra många knop, och om 40 minuter ska jag vara klar för att ranta ner till Ungdomsmottagningen och fixa preventivmedel´ puh! Här ska det inte bli fler ungar gjorda *s*.


Ska smälla i mig lite frulle nu sen ska jag knata iväg (: Skit väder idag, men det kanske blir finare sen?

Av Linda Lindqvist - 7 april 2009 11:11

Där regnbågen går ner sägs det att man kan finna guld ´ jag undrar om det är sant eller om det bara är något någon sagt. Jag har aldrig hört om någon som har varit där, och aldrig hört om någon har sett. Vad jag ska tro på eller ej är inte lätt.


När en stjärna faller ner är det sagt att man kan önska sig tre ting, men om det är sant så hade ditt finger fortfarande haft min ring. Vad annat kan jag tro på än mitt ego, vem annan kan jag tro än mig själv? Det jag trodde skulle bli min framtid gick åt skogen lika väl.


Som ett stjärnfall i natten, kände jag mig dagen du försvann. Kan det här hända mig? Jag älskade ju dig, varför gick du din väg? Som ett stjärnfall i natten slocknade ljuset som brann. Jag kan aldrig förstå varför du måste gå? Vad ska jag tro på nu?


Jag finner många flera frågor än jag någonsin kan finna svar. Allt jag trodde att jag hade är så mycket mindre än vad jag har. Det var lättare att önska sig och drömma än att uppleva livets verklighet!

Av Linda Lindqvist - 7 april 2009 09:57

Godmorgon!

Vad tycker ni om min nya stil på bloggen? Jag hade skit tråkigt tidigare imorse och fick för mig att göra det lite mer vår-sommrig! Den är inte riktigt färdig ännu, men snart så :)


Idag finns inga planer - kanske träffa Linda senare bara, om hon hade tid :) Hoppas på det då. Annars vet jag inte alls vad som sker!


Nu blir det på-klädning och grejsa.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards