Alla inlägg den 30 april 2009

Av Linda Lindqvist - 30 april 2009 17:53

Hejhopp!


Idag är det sista April, och jag sitter hemma. Med tanke på vädret så lockar det väldigt mycket med en kall öl, ett riktigt roligt sällskap, grillat och bra musik! Men.. jag sitter inne. Jag orkar helt enkelt inte idag, med tanke på det jag genomlider just nu! Jag ska ta med mig Hugo ut och titta på majkase ikväll i Stensätra, det är allt! Sedan imorgon förmiddag så ska han åka till mamma och vara där hela helgen tills på Söndag då han ska till Johan. Del 2 av detta elände sätter igång imorgonbitti, och läkaren råder till att man ska skaffa barnvakt då, eftersom man kan bli riktigt klen och risig och få ont! "/


Vill passa på att tacka alla gulliga människor runt omkring mig för fina SMS, fina samtal och MSN-skrivningar! Det betyder väldigt mycket för mig att så många bryr sig. Tack!

Vill även tacka Micke och Linda som var med mig under sjukhusvistelsen. Dom två är verkligen värda jordens alla rosor! Tack, mina bästa vänner.


Jag har hyrt film, köpt cola & lite gotta. Så hela helgen spenderas i sängen för mig! Jag orkar inget annat, antar jag.


Såg att Micke hade kommit hem från skåne och hälsat på också! Så jag ringde Adde och frågade om jag hade sett rätt, och det hade jag! :) Jätte trevligt.. vi får se om jag får orken att gå över dit och säga hej till honom och pojkarna! Saknar grannarna litegrann nu, faktiskt. Länge sedan jag umgicks riktigt med dom. Ska träffa Adde någondag för lite skitsnack och slappning, tyckte han.. så får det bli. Det är alltid trevligt!!


Nu ska jag slappa vidare! Ha en superbra sista april, allesammans!

BTW, har gjort om mitt utseénde på bloggen.

Vad tycker ni!? :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards