Alla inlägg under mars 2009

Av Linda Lindqvist - 17 mars 2009 22:18

Pluggat idag, gick skapligt bra. Hugo somnade sen idag som vanligt, runt 21.30 Varför kan han inte somna i tid?


Snart ska jag mysa ner mig i sängen framför tv:n och zzzleepa. Imorgon är det skola som gäller, sen tandläkarn :/


Sov så gott suckert.

Av Linda Lindqvist - 17 mars 2009 19:07

Ringde tandläkaren nyss för att få en akut-tid. Har bitit av en tand.. och fick en tid imorgon 12.50 för att fixa skiten! Billigt och bra.. kuk.

Av Linda Lindqvist - 17 mars 2009 16:29

Vilken galen dag - puh!


Lämnade junior på dagis 10.00, gick därefter till skolan. Skulle egentligen börjar 12.40, men skulle ha elevrådsmöte klockan 11.00, så jag mötte upp Tina och gick dit. Mötet pågick en timme ungefär, sen blev det en psykiatri lektion som inte var allt för påfrestande. Därefter gick hela klassen till fonus begravningsbyrå på studiebesök, eftersom vi håller på med döden i skolan.


Karln som stod och berättade allt för oss förklarade att man skulle införa en annan sort av "kremering". Alltså att frysa in kroppen & sedan "skaka" sönder kroppen för att få ner i en urna.


Två sköna kommentarer från galenskaparna i klassen!


Maria L :

"det måste ju göra ont!?!?!"

(ja, man är säkert levande när man ligger där, haha).


Jenny :

"vart fryser man ner kroppen då? i glassbilen?".

(jo visst! *s*)


Och när vi skulle gå iväg till fonus så kom det fram en liten karl till mig, han kan inte ha varit äldre än 13 år.


Han - Har du en cigg att bjuda på?

Jag - Haha, är du arton?

Tina - Linda.. frågade du honom om han var rakad?

Jag - För helvete, han ska väl inte stoppa ciggen i ballen?

Emelie - håller på att vika sig dubbel av skratt!


Våran klass är.... sällsynt? Men jag älskar dom allihopa. Vi är ett bra team!


Nu ska jag laga mat snart. Hör av mig ikväll!

Av Linda Lindqvist - 17 mars 2009 09:30

Det är han jag vill leva med, det är han jag vill åldras med. Det är han jag vill dela alla dagar med. Det är han som leder mig, det är han som tar mig hem, det är han.. det är han som jag älskar.


Jag kan inte leva ett liv utan dig, vart du än går finns du inom mig. Mitt hjärta det brinner, det slår så hårt - ta min hand, vi ska aldrig skiljas åt.


- - förstår du?

Av Linda Lindqvist - 16 mars 2009 18:23

Satt & tittade på barnfilmen herkules tillsammans med Hugo nu på kvällen. Där sjöng han en låt som passar perfekt in på mig.

Läs & förstå ´


Jag har ofta drömt om en plats långt bort där dom möter mig och säger "välkommen hit", och där hurrar dom och jag får eskort av en röst som säger "platsen finns och du hör dit".


Det är dags att gå, jag kan klara av det. Har bestämt och då vet jag var jag gör. Värt varenda steg på min långa väg, bara jag får veta vem jag är och vart jag hör.


Jag ger mig av, jag kan klara av det, fast det kan ta tid vet jag vad jag gör. Värt varenda steg på min långa väg - bara jag får veta vem jag är & vart jag hör.

Av Linda Lindqvist - 16 mars 2009 16:12

Puh, så har jag varit i skolan. Idag var det skönt att vara där. Jag slapp tänka så mycket på allt runtomkring! Så det kändes riktigt skönt.


Hämtade Hugo på dagis för en timme sedan, ca. Och eftersom det är "Hugo-dag" idag (han bestämmer mat måndagar och onsdagar) så ville han ha våfflor med grädde och sylt idag, så vi knallade ner på ica och inhandlade det. Så ska ta tag i disken nu, sen ska jag fixa mat.


Imorgon börjar jag inte förän 11.00, och mellan 11-13 så har jag elevrådsmöte. Sköntskönt.


Nu ska jag fixa, är superhungrig!

Av Linda Lindqvist - 15 mars 2009 12:48

Jag är oduglig när det gäller att gå ut med soporna. Ställer ut skiten på balkongen istället och låtsas som att dom inte existerar. Men idag tog jag mig i kragen och gick iväg till sophuset med varenda påse. 4 vändor blev det med 4-5 påsar varje gång *skäms*. Haha!


Gick ut på balkongen och satte mig för en stund sedan, och så hör man "LINDA!!", tänkte "vad i helvete nudå?". Då var det grannarna snett över som stack fram huvudet & ville prata goja. Jimmy var full som en kastrull & Andreas var ganska städad såg det ut som *S*. sötnosar! Dom tyckte jag skulle komma upp, så vi får se hur det blir med det. Ska hämta Hugo i eftermiddag också, vid 17-tiden tror jag. Han ska sova i tid ikväll han också eftersom han ska på dagis imorgon och det är skola som gäller för min del!


Nu kommer reklamen också ser jag, kom en neger med gröna byxor här utanför på cykel med reklam-grejs som släp *s*. Schnygg! Undra om jag ska smälla upp dörren precis när han ska lägga reklam i min låda och skrika "BÖÖÖÖÖÖÖÖH!", kanske han skiter på sig?


Nä, nu ska jag platta håret & göra mig iordning litegrann.

Av Linda Lindqvist - 15 mars 2009 09:52

Vackert väder! Man känner sig hundra gånger gladare då, eller hur? (:


Hugo blev som sagt kvar hemma hos farmor och farfar igår. När jag kom hem därifrån så ringde han-som-hatar-att-åka-iväg-och-handla-själv och bad mig följa med honom för att handla lite saker. Det slutade med att vi åkte runt hela sandviken för att leta efter klotiga ljus & ved *s*. Men det gick bra tillslut! Sedan blev det filmen "rally brudar", mat och slappning i soffan! Underbart.


Ska städa litegrann nu på förmiddagen, och efter lunch så ska jag ner och hämta lillkärleken! Sedan får vi se vad dagen bjuder på. Skulle eventuellt över till Linda och Nea, men Linda skulle få besök av något käärl och hans dotter så det får bli en annan gång :-)


Nu ska jag plocka och dona! Ha en bra söndag, för det ska jag ha.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards