Alla inlägg den 15 mars 2009

Av Linda Lindqvist - 15 mars 2009 12:48

Jag är oduglig när det gäller att gå ut med soporna. Ställer ut skiten på balkongen istället och låtsas som att dom inte existerar. Men idag tog jag mig i kragen och gick iväg till sophuset med varenda påse. 4 vändor blev det med 4-5 påsar varje gång *skäms*. Haha!


Gick ut på balkongen och satte mig för en stund sedan, och så hör man "LINDA!!", tänkte "vad i helvete nudå?". Då var det grannarna snett över som stack fram huvudet & ville prata goja. Jimmy var full som en kastrull & Andreas var ganska städad såg det ut som *S*. sötnosar! Dom tyckte jag skulle komma upp, så vi får se hur det blir med det. Ska hämta Hugo i eftermiddag också, vid 17-tiden tror jag. Han ska sova i tid ikväll han också eftersom han ska på dagis imorgon och det är skola som gäller för min del!


Nu kommer reklamen också ser jag, kom en neger med gröna byxor här utanför på cykel med reklam-grejs som släp *s*. Schnygg! Undra om jag ska smälla upp dörren precis när han ska lägga reklam i min låda och skrika "BÖÖÖÖÖÖÖÖH!", kanske han skiter på sig?


Nä, nu ska jag platta håret & göra mig iordning litegrann.

Av Linda Lindqvist - 15 mars 2009 09:52

Vackert väder! Man känner sig hundra gånger gladare då, eller hur? (:


Hugo blev som sagt kvar hemma hos farmor och farfar igår. När jag kom hem därifrån så ringde han-som-hatar-att-åka-iväg-och-handla-själv och bad mig följa med honom för att handla lite saker. Det slutade med att vi åkte runt hela sandviken för att leta efter klotiga ljus & ved *s*. Men det gick bra tillslut! Sedan blev det filmen "rally brudar", mat och slappning i soffan! Underbart.


Ska städa litegrann nu på förmiddagen, och efter lunch så ska jag ner och hämta lillkärleken! Sedan får vi se vad dagen bjuder på. Skulle eventuellt över till Linda och Nea, men Linda skulle få besök av något käärl och hans dotter så det får bli en annan gång :-)


Nu ska jag plocka och dona! Ha en bra söndag, för det ska jag ha.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards