Alla inlägg under februari 2009

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2009 19:31

What a day!


Har varit en konstig dag idag.. jag vet inte riktigt varför men har bara känt mig allmänt konstig i kroppen. Det är ju så otroligt mycket tankar och funderingar som susar omkring i mitt huvud just nu också, och det tar ju på krafterna.


Hugo sover... tror jag? Han somnade 17.15 (!) idag. Han orkade inte längre och var helt slutkörd. Bäddade ner honom i sängen då och tog av honom kläderna och stängde av TV:n. Han vaknade nyss och gick upp för att kissa, samt satte på lill-lampan i sitt rum och lät dörren stå på glänt. Han låg och vred på sig en stund men nu ligger han stilla och kanske har somnat om. Han sover nog vidare tills imorgonbitti nu (:


Jag då? Har pluggat till provet imorgon, och resten av kvällen så blir det TV för min del. Klockan 20.00 ska jag se "gränspoliserna" och sedan 21.00 ska jag se "Knutby - vägen hem". Sedan blir det läggdags för mig.


I helgen blir det inget bloggande för mig - då ska jag bara ha det bra. Funderar starkt på att stänga av mobiltelefonen och bara ha det gött och inte vara kontaktbar kanske? Låter lockande.. man behöver det ibland.

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2009 08:40

Jag bestämde mig för att jobba hemma idag. Dels för att jag får väldigt mycket mera gjort pga att det är lugnt och skönt, och dels för att jag vill lägga den mesta energin på att plugga till prover i depressioner som vi har imorgon. Och så är det ett par viktiga samtal jag behöver ringa idag, så det vart bäst så. Hugo är på dagis ett par timmar ändå, så jag kan plugga.


Grymt trött är jag också. Ikväll måste jag komma i säng i tid! Orkar ju inte med vardagen annars, ju.


-Dumma mig-, nu har jag nätshoppat igen. Beställde lite nytt från H&M, och det skulle komma v. 8 (nästa vecka). Kul! Tycker om att få paket men det är inte lika roligt när räkningen kommer.

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2009 06:59

Godmorgon.


Jag kom isäng innan klockan var 01.00 igår -wiie-, tror klockan var typ 00.21 när jag tittade sist. Idag är jag däremot riktigt trött och seg! Hade viljat sova iallafall 3-4 timmar till, men icke. Men nu är det bara idag & imorgon kvar, sedan är det helg! Yehey.


Nu ska jag greja lite frukost och sedan göra mig & Hugo klara för dagen, Hugo är frisk nu och har varit feberfri en dag så han ska gå på dagis idag, och lämnas 8.15, så nu bir det att göra oss klara så vi hinner :-)


Ha en superbra dag allesammans, vi hörs mot em/kvällen.

Tjing.

Av Linda Lindqvist - 11 februari 2009 22:17

Dagen idag har bestått av dels skitjobbiga saker och dels bra saker.


Det har varit en hel del tjafs och jobbiga samtal med Emil idag. Det har fallit en del tårar och ett tag så var jag så arg att jag bara ville ta tag i karln och kasta in honom i väggen.. men han är en för fin människa för att göra så mot (och så är jag ju förbannat mycket mindre än honom, så jag skulle inte greja det). Han vill bara väl & ibland förstår jag inte det. Han vill ju bara att allt ska vara bra ´ jag inser det inte bara.


Linda och Nea kom över i eftermiddag.. vi håller på att planera en sak som vi ska göra -hemlisar- :-), så dom kom över hit & barnen lekte och tittade på film. Jag har varit otroligt trött hela dagen så ett tag ville jag bara ta den ena ungen och slå den andra med.. men jag älskar dom barnen för mycket för att kunna göra det *s*. Barn är ju barn!


Dom gick hem strax före 20.00, och då var det sängen för Hugo som gällde. Stoppade i honom lite kvällsmat och sedan bäddade jag ner honom och pussade honom godnatt, så nu sover han så fint så.


Jag då? Jo, har gjort lite bra saker också. Jag har tvättat idag -wii-, så nu får man rena kläder också. Och så har jag städat köket och diskat, också väldigt duktig! Wohow! Nyss kom jag precis upp ur ett hett bad, oooh så skönt det var. Gjorde en hårinpackning, rakade benen & peelade hela kroppen så nu känner jag mig fräsch som fan. Hade ju inte duschat på tre (!) dagar ju.. visst är jag fräsch? Fyfan, men tiden har inte funnits och inte orken heller. Så nu försvann 30 kilo äckel från mig (fan, jag som ville gå upp i vikt *s*).


Nu, mina damer och herrar.. så ska jag plugga! Det är sent som fan, jag vet.. men jag måste verkligen! Jag har satsat på att komma i säng runt klockan 01.00 iallafall, inte senare än så. Så nu ska jag stänga av telefonerna och MSN och allt vad det är och bara PLUGGA! Imorgon är det skola som gäller och jag må vara så trött det bara går men jag måste verkligen.


Näe fyfan vad långt inlägg.. ingen som orkar läsa hela ändå, ellerhur? (:

Nattinatti.....ni som får sova :@

Av Linda Lindqvist - 11 februari 2009 20:19

det kommer alltid nya vårar,

torka kinden, fri från tårar.

och tro på framtiden igen.

Av Linda Lindqvist - 11 februari 2009 14:58

Jag önskar att det vore föralltid det jag har med dig, men jag lovar dig - när allting är slut, det sista du ser är mig, den sista du hör är mig.

Ser du, isen börjar smälta vid stranden - snart är viken fri. En gång satt vi där när solen var röd, de sista som brann var vi.


Du är mitt liv, om vi bara har timmar kvar. Lev med mig då, det är aldrig försent fast en måste gå. Det finns något mer i det nya dom väntar dig, och den sista du ser är mig.


Spring nu ut på dina blommande ängrar, mörkret samlar sig. När natten släcker ljuset ikväll, den sista du ser är mig och den sista du hör är mig.


- -


Jag är förlist, ensam fast på en öde ö. När ska du hitta mig här? Ge inte upp, jag behöver dig.

:)

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2009 20:22

1. Hur gammal är du om fem år? Om fem år fyller jag 25 år.
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
Hugo.
3. Hur lång är du? 1.67 cm.
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Beck, flickan i jordkällaren.
5. Vem ringde du senast? Johan.
6. Vem ringde dig senast? Pappa.
7. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Mer än allt! - till Andreas.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms är bättre, men beror på.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Dom är skilda.
10. När såg du senast din mamma? I förrgår.
11. Vilken ögonfärg har du? Blå.
12. När vaknade du idag? Runt klockan 07.30

13. Vilken är din favoritjulsång? Det har jag ingen aning om.

14. Vilken är din favorit plats? Mosjöen i Norge.
15. Vilken plats föredrar du minst? Stockholm!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år ? Jag bor ute på landet med mina två barn Hugo & Hemi (om det blir en pojk) eller Mayomi (flicka)tillsammans med en karl, nygift och med en golden retriver.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Tandtroll!
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? När jag och mamma fantiserade om att jag och Linda skulle vara förband till Metallica med en publik på 20.000 personer. Jag skulle spela marackas och Linda triangel *s*.. vi skrattade så vi tappade andan.
19. Hur stor är din säng? 140x200 cm.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
21.Sover du med eller utan kläder på dig? Det beror på om jag fryser.

22. Hur många kuddar har du i sängen?  5 stycken.
23. Hur många landskap har du bott i? Ett.
24. Vad vill du bli när du blir stor? Polis.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Raggsockor!!
26. Är du social? Ja, absolut!
27. Vilken är din favoritglass? Sperello (dagens namn är twister).
28. Vilken är din favoritefterrätt? Kladdkaka med grädde.

29. Tycker du om kinamat? Ja -mumma-
30. Tycker du om kaffe? Ja, det gör jag.. med mjölk och socker.
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe eller juice.
32. Sover du på någon särskild sida? Nej det är nog olika :)
33. Kan du spela poker? Nej.
35. Är du beroendemänniska? Ja..
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej.
37. Vill du ha barn? Ja, jag vill ha ett barn till. Eller kanske två.
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, Engelska och Norska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet!

41. Vad spenderar du helst pengar på? Skor & väskor.
42. Äger du dyrbara smycken? Ja.
43. Vilket är ditt favorit program på tv? Desperata hemmafruar.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Men snälla nån, Linda Johansson utan tvekan!! *s*
46. Flirtar du mycket? Njaee, det kan jag inte påstå.
47. Kan du byta olja på bilen? Inte en jävla aning om hur man gör.
48. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
49. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Över en helg.

50. Vem var det som senast gjorde/sa något extra speciellt för dig? "Godnatt, sov gott, jag älskar dig!" / Hugo.

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2009 15:49

Fick besök av mormor och morfar för ett tag sedan, dom åkte precis.. drack lite kaffe, fikade lite och pratade skit. Passade på att springa ner i tvättstugan för att boka en tvättid medans dom var här med Hugo, och så var Andreas (grannen) så röksugen och slut på cigg, så snäll som man är så knallade jag upp med ett paket så han skulle slippa gå ner på ICA :-)


Nu har mormor och morfar åkt, och jag sitter här och lyssnar på "mio min mio" på youtube.. vilka barndomsminnen, alltså! Man tänker liksom tillbaka så mycket & fy tusan vad enkelt man hade det när man var liten. Bara runt sådär 7 år, fram tills man var 12-13 någongång då man börjar med alla dumheter, då var det första fyllan, första tjuvrökningen, oskulden ryker & alla halvkriminella grejer man höll på med.. och förståss den där eländiga kärleken som kom in i livet. Alla känslor, alla brustna hjärtan och allt elände! Men man var ju ung och dum´ precis som alla varit & kommer bli.


Nu är man "stor" problem kommer och problem löses, man har lärt sig vad kärlek och känslor är. Vissa gånger är det världens fantastiskaste upplevelse, vissa gånger är det pest och pina. Man har blivit både sårad och besviken, men samtidigt lycklig och den där pirrande känslan har växt så man tror att man ska sprängas. Jag älskar känslan av att vara nykär.. jag saknar den känslan! Det var så länge sedan man var riktigt nykär ju.


Nog om mitt dösnack.. (:

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards