Alla inlägg den 20 februari 2009

Av Linda Lindqvist - 20 februari 2009 17:20

Alla mina galningar till kompisar är ute och festar loss ikväll -haha, hoppas ni får huvudvärk och spyr imorgon- ;) Nejdå. Själv sitter jag här med smålamporna tända, tvätten är vikt och inlagd i skåpet & maten står i ugnen. Tacolassange fick det bli idag -mums-. Är klart om ca 40 minuter så det tar väl en stund (:


Planer är gjorda för imorgon! Efter vi har ätit lunch så ska jag och Hugo möta upp Angelica och barnen för att ta en promenad, och sedan ska vi hem till mig för att fika och prata lite strunt! Ska bjussa på snickerstårta som jag har över, så får hoppas dom tycker om det ^^. Blir roligt med lite sällskap nu när dom flesta inte har så mycket tid med mig längre.. "/


Näe, nu ska jag grejsa.

Av Linda Lindqvist - 20 februari 2009 14:01

Om en timme ska jag hämta junior på dagis, och jag har inprincip hunnit med allt jag skulle idag.

Gick ner på stan runt 10.00, först in på Kicks för att köpa foundation, så nu har jag den jag brukar ha *s*. Sen gick jag in på banken och pratade lite med dom, och sen upp på soc. På vägen hem gick jag förbi konsum och handlade lite grejer till maten ikväll. Tänkte prova mig på att göra tacolassange och en härlig sallad till.. gott va? :-) Hoppas Hugo tycker om det då iallafall.


Kom hem för ett tag sedan & har vikt tvätt och lagt in i skåp och lådor, samt plockat lite.. bäddat sängarna och sånt.


//

Av Linda Lindqvist - 20 februari 2009 08:21

Godmorgon!

Nu är det äntligen helg.. jag har sett fram emot den här helgen. Det ska bli en riktig myshelg för mig och min lillprins.


Hugo sitter och äter gröt nu, och jag har precis slängt upp håret i en toffs på huvudet och ska snart klä på mig mjukiskläderna och lämna junior på dagis. Sedan hem och ringa lite samtal & sedan ner på stan för att ordna lite saker så man får det gjort innan helgen. Måste även köpa en ny foundation för min sjunger på refrängen. Köpte en så'n där flytande för ett tag sedan som dom visar på reklamen, håller i 16 timmar och grejer. Men det var helt fel färg på mig.. såg bra ut i affären men inte när jag kom hem! Så är det någon som vill ha en så'n så hojta till, jag ger hellre bort den än att slänga den.. den var ju svindyr :P

Så jag ska köpa en sån som jag brukar använda, det är bäst.


Nä, skriver mera sen! Ha en bra dag.

Och förresten.. grattis Malingumman på 18-årsdagen!! :) <3<3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards