Alla inlägg den 19 februari 2009

Av Linda Lindqvist - 19 februari 2009 17:52

.. mot kvällning.

Smålamporna är tända, disken är färdigdiskad, tvätten är klar & maten står i ugnen och luktar härligt. Det fick bli fransk potatisgratäng med skinka i till middag idag. Känner att jag gjort lite vettigt idag faktiskt. Och imorgon ska Hugo få gå på dagis mellan 9 - 15, för jag måste ringa tre viktiga samtal på förmiddagen och efter lunch ska jag gå ner på stan för att gå på banken och hämta lite papper och diskutera lite smått, och så ska jag vidare ut på lite ärenden. Sen hämtar jag Hugo igen vid 15, och sedan får vi se vad helgen bjuder på för mysigheter.


Ikväll blir det väl TV och mys för min del, Hugo ska i säng före klockan 20.00 för han ska ju upp på dagis imorgon. Första gången på dagis för honom på nästan 14 dagar. Både han och jag har ju varit jätte sjuka i omgångar, men nu är han på G igen - ÄNTLIGEN! :)


På söndag åker lillälsklingen till sin pappa igen "/ usch, denna tomhet och tystnad. Men jag får sportlov och då är det en massa saker som ska göras. Jag ska absolut träffa Tina, och ta en festa loss kväll med henne.. Maria vill jag också träffa, men hon är en mongolid och sticker iväg till sin karl *s* (älskar dig ändå, pärlan.. det vet du *s*). Jag ska tröka på som bara tusan på mina grannar, jag ska träffa Linda och Nea, jag ska ta en tripp till valbo eller gävle för lite shopping.. och så ska jag relaxa med mig själv som bara tusan! Funderar på att fixa naglarna igen också, mina riktiga naglar har ju växt så mycket så det ser konstigt ut.. så ska fixa dom! Och så ska jag ta en riktig jävla partykväll!!! Yehey!


Nä, nu ska jag se vad min son grejar med ´ ha en superbra kväll allesammans. Kram!

Av Linda Lindqvist - 19 februari 2009 13:06

Jag och Andreas är nog inte klok på en fläck, egentligen. Bara massa idioti när vi sätter igång och flamsar.


Jag : "Åååh, jag fick en bild framför mig".

Andreas : "Eh, vadå för bild?".

Jag : "En stor båt, fylld av nötcremé".

Andreas : "....du är en sjuk människa".

- - några sekunders tystnad - -

Andreas : "Åh, jag fick en bild framför mig?"

Jag : "Vadå?"

Andreas : "En stor flakmoppe fylld med geléhallon".

- några sekunders tystnad, och sedan garvar vi så vi får ont i magen -


..vi är inte kloka & kommer nog aldrig bli heller! :-D


Nu är kärlek hemma - bättre än såhär blir det inte <3

Av Linda Lindqvist - 19 februari 2009 10:59

Har inte mycket att skriva, men försöker ändå (:


Idag får jag hem min lilla kärlek <3 den bästa jag vet!


Håller just nu på att tvättar och plockar lite.. var ner på ICA nyss och hämtade ut ett paket från H&M med lite kläder. Beställde lite underkläder & strumpor, en jacka, ett par byxor (som var för stora, så kommer skicka tillbaka dom), en par pumps (för små, skickar tillbaka & får större storlek sen), och lite småttochgott.


Snart är det lov också, och då kanske jag begér mig ner till skåne :-) Vore skönt att komma ifrån allt falskt skit här i Sandviken. Är så less på allt och alla här.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards