Alla inlägg under februari 2009

Av Linda Lindqvist - 19 februari 2009 17:52

.. mot kvällning.

Smålamporna är tända, disken är färdigdiskad, tvätten är klar & maten står i ugnen och luktar härligt. Det fick bli fransk potatisgratäng med skinka i till middag idag. Känner att jag gjort lite vettigt idag faktiskt. Och imorgon ska Hugo få gå på dagis mellan 9 - 15, för jag måste ringa tre viktiga samtal på förmiddagen och efter lunch ska jag gå ner på stan för att gå på banken och hämta lite papper och diskutera lite smått, och så ska jag vidare ut på lite ärenden. Sen hämtar jag Hugo igen vid 15, och sedan får vi se vad helgen bjuder på för mysigheter.


Ikväll blir det väl TV och mys för min del, Hugo ska i säng före klockan 20.00 för han ska ju upp på dagis imorgon. Första gången på dagis för honom på nästan 14 dagar. Både han och jag har ju varit jätte sjuka i omgångar, men nu är han på G igen - ÄNTLIGEN! :)


På söndag åker lillälsklingen till sin pappa igen "/ usch, denna tomhet och tystnad. Men jag får sportlov och då är det en massa saker som ska göras. Jag ska absolut träffa Tina, och ta en festa loss kväll med henne.. Maria vill jag också träffa, men hon är en mongolid och sticker iväg till sin karl *s* (älskar dig ändå, pärlan.. det vet du *s*). Jag ska tröka på som bara tusan på mina grannar, jag ska träffa Linda och Nea, jag ska ta en tripp till valbo eller gävle för lite shopping.. och så ska jag relaxa med mig själv som bara tusan! Funderar på att fixa naglarna igen också, mina riktiga naglar har ju växt så mycket så det ser konstigt ut.. så ska fixa dom! Och så ska jag ta en riktig jävla partykväll!!! Yehey!


Nä, nu ska jag se vad min son grejar med ´ ha en superbra kväll allesammans. Kram!

Av Linda Lindqvist - 19 februari 2009 13:06

Jag och Andreas är nog inte klok på en fläck, egentligen. Bara massa idioti när vi sätter igång och flamsar.


Jag : "Åååh, jag fick en bild framför mig".

Andreas : "Eh, vadå för bild?".

Jag : "En stor båt, fylld av nötcremé".

Andreas : "....du är en sjuk människa".

- - några sekunders tystnad - -

Andreas : "Åh, jag fick en bild framför mig?"

Jag : "Vadå?"

Andreas : "En stor flakmoppe fylld med geléhallon".

- några sekunders tystnad, och sedan garvar vi så vi får ont i magen -


..vi är inte kloka & kommer nog aldrig bli heller! :-D


Nu är kärlek hemma - bättre än såhär blir det inte <3

Av Linda Lindqvist - 19 februari 2009 10:59

Har inte mycket att skriva, men försöker ändå (:


Idag får jag hem min lilla kärlek <3 den bästa jag vet!


Håller just nu på att tvättar och plockar lite.. var ner på ICA nyss och hämtade ut ett paket från H&M med lite kläder. Beställde lite underkläder & strumpor, en jacka, ett par byxor (som var för stora, så kommer skicka tillbaka dom), en par pumps (för små, skickar tillbaka & får större storlek sen), och lite småttochgott.


Snart är det lov också, och då kanske jag begér mig ner till skåne :-) Vore skönt att komma ifrån allt falskt skit här i Sandviken. Är så less på allt och alla här.

Av Linda Lindqvist - 18 februari 2009 12:17

Vad gör man åt kåta katter? Lånar ut dildon?

Elsa har varit helt hysterisk inatt. Hon har gnällt och gnidit sig mot precis allt. Ett tag var jag sugen på att ringa upp till grannen & höra om dom hade nå öronproppar, men tordes inte ringa upp och väcka nå'n av dom.. då hade jag väl åkt på en spövända *s*.


Idag känner jag mig mycket piggare! Underbart.. vad skönt det är! Mamma ville dock ha kvar Hugo hos sig tills imorgon så jag skulle få vila ut lite. Han har varierat mellan att vara hos mamma och pappa i veckan & helgen nu, och hade det inte varit för mina föräldrar (och deras respektive) så hade jag aldrig grejat detta! Tack! <3 Men fy tusan så mycket jag längtar efter Hugo nu. Och jag kommer ju inte att ha honom länge alls nu. Tills på söndag bara, sen åker han till Johan.. och jag får sportlov. Wöhöw! (:


Nu ska jag masa mig ner till ICA och handla lite skit som jag har slut på här hemma, sen ska jag försöka dammsuga och greja lite.. det är inte den renaste och fräschaste lägenheten här just nu! Puh.


Have a nice day, bitches.

Av Linda Lindqvist - 17 februari 2009 13:45

Gud vad fjompig man är när man är riktigt sjuk.. jag tycker verkligen synd om mig själv nu! Det är så synd om mig som inte orkar röra mig som folk, inte kan äta riktig mat och inte kan plocka och dona som normala folk.


Igår fick jag en tid på sjukhuset 10.30, jag fick skjuss dit som tur var, för jag hade aldrig orkat gå dit. Träffade en distriktare som gjorde halsprov på mig (uäh, inte det roligaste). Det var iallafall "positivt", jag hade halsfluss. Så jag fick kåvepenin (pencillin) utskriver & nu går jag på tabletter! Yey!


Katten är kåt också! Som grädden på moset.. hon fjollar sig hela tiden & låter som en liten bebis som gråter. Hon drar sig emot allting och låter åuäääääääääääuuuuuuuuuuuuuuu hela tiden! Rör man henne och kelar med henne så börjar hon vrida sig och flåsa.. kåtfan!


Idag har jag fått i mig lite näring iallafall. Drack en massa nyponsoppa. Imorse när jag vaknade så kändes det verkligen att jag inte ätit riktig mat sedan i fredags (!), jag borde vara död nu! Normalt sätt så hade jag aldrig klarat mig utan mat så länge, jag älskar ju mat! Det bästa jag vet.


När jag blir frisk, då ska jag åka till MAX det första jag gör.. och där ska jag köpa ett skrovmål med plusmeny, chili cheese, lökringar & två smält ost-diper! Ååååh, fyyy vad gott. -längtar-..


Nä, slutpratat om mat.. jag blir hungrig som fan!


/ måste bara säga, att jag älskar Tina. du förstår mig verkligen.

Av Linda Lindqvist - 16 februari 2009 09:39

Har inte blivit mycket bloggande nu, och kommer inte bli heller. Usch, är så sjuk så jag orkar inte röra mig "/


Igår låg jag precis hela dagen, jag gick upp (läs "släpade mig upp") två gånger för att kissa, och det var skitjobbigt. Sedan låg jag precis hela dagen i sängen och tittade på tv och sov vartannat. Jag har en jäkla tur som har två föräldrar som hjälper mig med Hugo. Natten till idag var han hos pappa, och natten till imorgon ska han vara hos mamma. Sen får vi se hur det blir efter det, hur jag mår.


faaan vill bli frisk! Har sjukligt ont i halsen, så varje gång jag sväljer så vill jag bara gråta! Febern stiger och kroppen är matt, orkar inte röra mig. Och det är sjukt jävla irriterande när man zappar på tv:n och hamnar på ett mat program.. för jag är så förbannat jävla hungrig!!!! Får inte ner någon mat, pga halsen, ingenting att dricka.. inte ens vatten! Det gör såå ont.


Fick en tid på sjukhuset 10.30 idag iallafall för att träffa en distriktare, så dom tar förmodligen halsprov på mig.. hoppas verkligen att det är halsfluss så jag får pencillin nu. Orkar inte gå omkring såhär "/ Det är en gång om året det blir såhär, och det brukar vara januari-februari någongång.. så är det varje år och det slår aldrig fel. Visst brukar jag bli småsjuk hela året ibland, med huvudvärk, ont i magen osv. Men en gång om året blir jag riktigt jävla skitdålig!


Nä, nu blir det sängen tills jag ska åka till sjukan.

Av Linda Lindqvist - 14 februari 2009 11:49

allahjärtansdag´ jag vill inte . jag orkar inte!


Är slut i hela kroppen, känns som att jag ska däcka ihop när som helst. Denna känsla är sanslöst jobbig. Igår var första gången en lärare på skolan såg att jag inte mår som jag brukar, första gången på mina 13 år i skolan.


Så, allahjärtansdag idag. Riktig jävla pissdag & jag vet preciiiiis vad jag ska göra. Stänga av telefon, låsa dörren, dra på världens deppfilm, äta glass direkt ur paketet, slänga på mig mjukisar och håret i en toffs mitt på skallen. Det blir min dag/kväll.. för jag orkar inget annat!


Ska snart ta och göra mig klar för att gå ner på ICA & handla hem lite gott. Pappa ringde igår och jag tror han förstod att den här dagen inte är den roligaste för mig just nu, så han erbjöd sig att komma över med chips och läsk ikväll. Jag har världens bästa pappa <3 !!


Näe, ha en bra dag .. för det ska inte jag ha.

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2009 07:06

Det är fredag & det innebär helg och vila! Wöhöw, efterlängtat.

Nu blir det lugnt på skol-fronten i två veckor också, för nästa vecka har vi programvecka så man kan ta igen rester och grejer & veckan därpå är det sportlov. Och jag är barnledig på sportlovet  så det blir till att vila och ta igen mig allt jag bara kan!


Jag är seg och trött idag! Klockan ringde 6.40, men kattfan höll på att härja som en idiot hela morgonen så jag vaknade strax före 06.00 Idiotkatt.


Schooltime idag, sen får vi se.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards