Alla inlägg den 15 maj 2009

Av Linda Lindqvist - 15 maj 2009 18:07

Skolan idag var inte direkt ansträngande. Gick på teater på förmiddagen.

Nu håller jag på och tvättar och donar "/ mindre skoj. Ska åka upp till Järbo mot kvällningen och hälsa på pappa och hämta hem lite sällskapspel.


På onsdag blir det trevligheter! Jag ska nämnligen ha tjejkväll. Vi blir ett par tjejer (som det ser ut för tillfället så blir vi 5-6 tjejer om inte fler). Vi ska spela sällskapspel, dricka lite gott, lyssna på musik & ha det bara trevligt! :-) Det ser jag fram emot. Så är du tjej & vill ha lite trevligt på Onsdag så hör av dig :)

Av Linda Lindqvist - 15 maj 2009 07:30

Godmorgon.

När klockan ringde så var jag inte alls särskillt trött, men dum som jag var so snoozade jag ändå så jag lyckades somna om. När jag vaknade när klockan ringde andra gången så var jag däremot trött! Hmpf, typiskt.


Idag ska vi i klassen se någon typ av teater klockan 10.00, och eftersom vi börjar 9.00 så har jag inte bestämt mig för om jag ska trippa iväg till skolan innan. Hinner ju ändå bara vara där en halvtimme innan det är dags att röra sig iväg på teatern. Sitter & inväntar svar från en förmodligen sovande Maria om hur hon tänker göra *s* -sovtuta-.


Idag är det fredag, och jag får hem min lilla kärlek igen. Vi har inga som helst planer för helgen.. så vi får se vart det slutar. Jag vill göra någonting & hoppas att det förblir fint väder och att det inte blåser så förbannat, så vi kan vara ute och göra en massa :) Lite promenader, gå iväg till stadsparken och leka lite och lite sånt kul! Sista helgen innan jag far utomlands, så den vill jag spendera tillsammans med min lilla kärlek! :)


Vilka roliga planer jag har inför sommaren nu! Jag sticker utomlands om en vecka, men utöver det så har jag lite strö planer som jag hoppas kommer genomföras.


- Stockholm (GrönaLund & Junibacken) med barn.

- Stockholm med intagning på hotell och ta en riktig krogrunda på Stockholmskrogarna! (Utan barn, förståss *s*).

- Norge i Augusti -underbart-.

- Kryssning med party för hela slanten!

- Classic carweek i Rättvik (iallafall någon av dagarna/nätterna) beroende på jobb.


Jag har en massa att se fram emot! Gud, vad kul allt ska bli.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards